PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=658054}
6,9 740  ocen
6,9 10 1 740
True Love
powrót do forum serialu True Love

Premiera już była, ostatni, 5 odcinek wyemitowano wczoraj na BBC one, pierwszy miał premierę w poniedziałek 18.06;)
Odc 1 - NICK
Odc 2 - PAUL
Odc 3 - HOLLY
Odc 4 - SANDRA
Odc 5 - ADRIAN

dreamyana

O nie, przepraszam, pierwszy odcinek wyemitowana w BBC one 17.06 i codziennie wychodził nowy, ostatni 21.06. Odcinki mają po około 25 minut. W obsadzie między innymi David Tennant (Nick), Vicky McClure (Serena), Billie Piper (Serena).
Oficjalna strona serialu: http://www.bbc.co.uk/programmes/b01k692j
Plakat z bloga o Tennancie: http://4.bp.blogspot.com/-wsS6sZgjUV4/T8zEPcGJErI/AAAAAAAAEOM/7O6ZbyKsjuk/s1600/ truelovedvd.jpg

Próbowałam dodać szczegóły sama, ale jakoś nie bardzo ogarniam jak to działa - wciąż mi wyskakują jakiś powiadomienia, że coś błędnie uzupełniłam, a ja nie mam pojęcia o co chodzi;)

ocenił(a) serial na 7
dreamyana

Odcinki i obsada (Billie Piper gra Holly, nie Serenę) czekają na weryfikację, oficjalna strona jest dodana, a plakat to urocze dzieło zrobione w fotoszopie i wrzucone na tumblra - bo serial na dvd przeca jeszcze nie wyszedł, a już na pewno przez Universal Channel emitowany nie jest. ;)

Selcenta

tfu, sorry, nie zauważyłam, że napisałam to samo w nawiasie;p
ale związku z Universal Channel i plakatem nie bardzo rozumiem, ale zakładam, że nie jestem tutaj od rozumienia takich rzeczy;) Tak czy siak, miło, że ktoś się tym zajmuje;) Fajnie by jeszcze było, gdyby True Love wskoczyło na miejsce Love Life, które też ma tutaj (filmweb) swoją "niedopracowaną" stronę;)

ocenił(a) serial na 7
dreamyana

zdarza się ;]
a ten plakat już Ci tłumaczę! jest na nim, jak byk, logo UC, yep? no, a że serial premierę miał niecały tydzień temu i jest produkcji BBC, to przez Universal Channel emitowany być nie może, a co za tym idzie, plakat to fake - już pomijając fakt, że nie znajduje się na oficjalniej stronie True Love. ;)

ocenił(a) serial na 6
dreamyana

Pierwszy odcinek całkiem fajny, w najbliższym czasie zabiorę się za resztę.