Serial "Czterej oficerowie" to kolejna, tym razem już na pewno ostatnia seria cyklu. Wojciech Tomczyk napisał scenariusz opiewający na 13 odcinków, w których głównym watkiem będzie pojawienie się nowego "ASA" w przekonstruowanym CBŚ-u. Będzie to Szarik (Postać, która za główny cel swojej pracy obierze zemstę na zabójcach swojego brata bliźniaka - Janka Kosa). W tę postać wcieli się - Rafał Mroczek. Podczas akcji "czwarty oficer" ubierał będzie strój tancerza i łapaŁ Gwiazdy do tańca:) W postać nieżyjącego Janka Kosa wcieli się niejaki Marcin M - zabójczo przystojny prawnik z Gródka, syn niejakiej Marysi co peruki nie zdejmuje i Krzysztofa (także nieboszczyka) Oprócz niego zobaczymy policjantkę borykającą się z przewlekłą chorobą wzroku - Bambie. Ich losy wkrórce będą musiały powiązać się z osobą Granda. Stary "Jacek" nie mogąc patrzeć na ich problemy, palnie im dwie kulki ( 20% + 20 %) z litości. Stary, dobry Grand. Kruszon nie podejmie się obrony kolegów z CBŚ-u. Uzna, że "nie będzie się w tym pieprzył"... :) Pozdrawiam "ciche", wakacyjne forum
"Pozdrawiam "cieche", wakacyjne forum"
Tym tematem go raczej nie rozruszasz zbytnio...
Wydaje mi się że autor tego tematu chciał zwrócić uwagę na to że w telewizji nic nie ma(z reguły tak jest ale w wakacje szczególnie.
Jedynym ciekawym w tej chwili serialem z powtórek jest dla mnie ''Zaginiona''(świetne aluzje do ''Oficera'':D, rzadkość w polskiej telewizji).
Wiem, jakie są założenia autora tematu, lecz stwierdziłem tylko, że ten topic forum nie rozrusza. Gdyby założono go z pół roku temu możnaby liczyć na większą dyskusję, ale teraz...
Ciekawy post:) Chętnie bym zobaczył taką wersję zdarzeń. Grand obowiązkowo na wózku inwalidzkim i Kruszon w okularach powiększających:)