Jak widać ten serial "pełen scenariuszowych niedociągnięć" jest aż tak kiepski, że puszczają go w pierwszej niezależnej telewizji na Białorusi :) Mam nadzieję, że TV Biełsat faktycznie ruszy u naszych wschodnich sąsiadów...
Ciekawe, czy puszczą całą trylogię, czy tylko pierwszą serię. Jak serial się spodoba, to może i na wschodzie będzie DVD, a jeśli wyniki będą duże, to może i powstanie czwarty sezon :) Btw. Michael masz już "TO" na DVD? Jak oceniasz wydanie?
Jeszcze nie mam, ale już wkrótce... :) A jeśli chodzi o Biełsat to myślę, że mówiąc A powiedzą też B. Bo czym byłby Oficer bez TO? :)
Co do DVD, to mowię Ci, że lekko sie zawiedziesz. Menu średniej jakości, Dwie pierwsze serie mają lepsze. Brak tłumaczenia francuskiego. Na plus można zaliczyć brak cenzury i rozbicie wydania na dwie części, ale dla takiego serialu warto zakupić DVD, a jeśli wyniki sprzedaży będą duże, to kto wie, może i czwarta seria powstanie. Ja już trzy razy "TO" na DVD oglądałem i muszę przyznać, że dzięki zakupowi DVD przekonałem się do tego serialu i teraz stawiam go na równi z serią pierwszą. W lipcu zamierzam obejrzeć wszystkie 3 sezony pod rząd jednego dnia. Czy to jest możliwe? Zmieszczę sie w 24 godzinach? ;p
Mam już dvd - i szczerze mówiąc nic szczególnego. Ale w końcu liczy się zawartość, a nie jakieś detale typu animowane menu czy dodatki :) A zawartość jest bezkonkurencyjna.
Miałem nadzieję, że może na końcowej części DVD będzie jakiś dodatek - mianowicie niepokazane sceny z Nicei :(
He ja wczoraj skończyłem oglądać ''Oficerów'' przedtem był ''Oficer'' dzisiaj chyba znowu zacznę oglądać ''Trzeciego Oficera'':D
Co do nijakiego zakończenia to chyba jest ono tak zrobione po to by była szansa na ewentualną kontynuacje.
Witaj Michel długo cię nie było:D
dokładnie tak! jak tak pomyśleć w innym kierunku to TO być może ma w sobie tyle braków ze względu na to iż planowano kontynuacje (np wątek Topora czy Rity)... niestety wątpie byśmy sie doczekali ze względu na fatalną oglądalność 3 serii w TV...
Nawet mam tą staje.
A skoro TVP jest właścicielem TV Bielsat to niby zemu miało by tracić okazje do pokazania jednego z najlepszy polskich seriali ostatnich lat...
Rutten - co jeszcze ciekawego nam powiesz? :) Jak widzę możemy się od Ciebie wiele nauczyć...