PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=371288}
7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 12354
6,0 4 krytyków
Trzeci oficer
powrót do forum serialu Trzeci oficer

.............

ocenił(a) serial na 10

http://film.wp.pl/id,93448,wiadomosc.html
No cóż sprawa wydaje się w stu procentach jasna....

ocenił(a) serial na 7
WOLVERINE55

To było przewidywalne. Jeżeli ktoś mówi, że będzie to trylogia składajca się z trzech serii to jest jasne, że tak a nie inaczej! Koniec. Kropka.

ocenił(a) serial na 10
jonaszmiauczynski

Co nie zmienia faktu, że jest nam trochę przykro ;) Takiego tematu, z takim scenariuszem, taką ekipą i taką obsadą, no i oczywiście z takim wykonaniem długo nie będzie. Niestety jestem tego pewien. A szkoda. Telewizja to jednak dyktant większości, co za tym idzie niestety leniwych i mało ambitnych produkcji...

A swoją drogą - mam nadzieję, że sytuacja w kraju nie zmusi Tomczyka do pisania kolejnych transzy ;)

ocenił(a) serial na 10
Michael_1610

To co stało się w wczoraj z jednym z morderców Olewnika to dopiero jest temat na serial(a raczej cała ta sprawa).....

ocenił(a) serial na 10
WOLVERINE55

Przecież to jest nic innego jak wątek "nieznanych sprawców"... Morderstwo Kondei, monitoring w celi Granda, cała ta otoczka nieznanej głowy układu... Wypisz wymaluj scenariusz Oficerów. Niestety.

użytkownik usunięty
Michael_1610

Cieszę się, że minister Ćwiąkalski poddał się do dymisji. Już rok patrzę na jego niekompetencję. Gangsterzy wychodzą, sprawa Stokłosy ucichła, a sprawa rodziny Olewników? Wszyscy widzimi od dłuższego czasu jak jest.

ocenił(a) serial na 10

Zaimponował mi tym ruchem Tusk. Do tej pory uważałem go za ignoranta w szeroko pojętej materii resortu sprawiedliwości. Jeszcze wczoraj politycy PO chórem bagatelizowali sprawę, a gołym okiem było widać jak jest. 3 kolejne samobójstwa - do jasnej ch... - przecież to nie jest jakaś sekta...

użytkownik usunięty
Michael_1610

Cóż, już wczoraj było wiadomo, że polecą kolejne głowy w resorcie. Nigdy nie popierałem PiSu, ale Zbigniew Ziobro nadawałby się bardziej do pełnienia funkcji ministra sprawiedliwości niż Zbigniew Ćwiąkalski. Ziobrę oskarżają o sprawę z pokazaniem akt mafii paliwowej. Czy taki czyn, nawet jeśli bezprawny, ale w słusznej sprawie można potraktować jako coś złego i wyciągać konsekwencje? O, ciesze się, że nie jestem jedynym interesującym się polityką.

ocenił(a) serial na 10

Hilary, to oczywista oczywistość :) Tego serialu nie da się w pełni docenić bez pewnej wiedzy z zakresu funckjonowania naszego państwa i jego historii :)

ocenił(a) serial na 10
Michael_1610

No a wraając do tematu to możemy śmiało stwierdzić że fikcja wyprzedziła rzeczywistość, w takim kontekście 2 seria nabiera rumieńców:D