TA FOTA NIE ODDAJE NIC Z TEGO SERIALU , na tym zdjeciu powinno byc trzech kolesi ,jakich odpowiedzcie sobie sami...
Kontrybucja z nowym plakatem już jest. To jest okładka DVD, właściwie dwie. Osoba weryfikująca najwidoczniej ma sama sobie wybrać;p
Ja wrzuciłem te okładki. Coś jeszcze tam trzeba zrobić? Nie mam doświadczenia z tymi całymi kontrybucjami...
Nie, już nic nie trzeba. Tylko czekasz na akceptację teraz. Ja mam 1 punkt za dodaną stronę trzecioficer.com;p
Niestety weryfikatorzy nie zaakceptują tych plakatów, można dodawać tylko "płaskie" skany ;p
Trzeba poczekać aż będzie w sprzedaży i znaleźć lepsze źródło.
No i ten napis:''Trzeci sezon najpopularniejszego serialu kryminalnego'' jest pewnym nadużyciem w świetle wyników oglądalności serialu w telewizji no ale ''reklama dźwignią handlu'' więc....
A może taką fotkę dać na avatar Trzeciego Oficera :>
http://img.interia.pl/rozrywka/nimg/Pawel_Malaszynski_planie_1265780.jpg
No co Ty, Jacuś nigdy nie był Psem ;) Jak znajdziesz zdjęcie Granda w mundurze Wojska Polskiego, to wrzucaj bez pytania...
Wrzucić jak wrzucić, ale wtedy pojawia się pytanie, czy weryfikator zaakceptuje...
Ari, jesteś moim idolem! :) Mam nadzieję, że wrzuciłeś to do kontrybucji?! Tu nie ma chwili do stracenia :)
Nawet jeśli wrzucił i zostałoby to zaakceptowane i tak ustąpi za jakiś czas miejsca okładce DVD. Tak to już jest.
Widzę, że jest popyt na fotki Granda.
Grand nad Lazurowym Wybrzeżem.
http://img149.imageshack.us/img149/4130/grand1.jpg
Ja już mam wymarzony avatar :) Ale niewykluczone, że będę go musiał zmienić jak mnie Małaszyński wk..wi Tajemnicą Westeplatte :/
A wracając do tematu - NIECH KTOŚ WRESZCIE ZMIENI TO NIEFORTUNNE ZDJĘCIE!!!
Przecież Hilary wrzucił już fotkę, do której nie można mieć żadnych zastrzeżeń...
Ale zanim, któryś weryfikator zabierze się za weryfikację kontrybucji, trochę czasu mija. Ja raz czekałem na jedną ponad tydzień i mimo, że podałem źródło i wszystko było ok, nie została zaakceptowana. Aritcz, chyba skorzystam z Twojej fotki :)