PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=371288}
7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 12343
6,0 4 krytyków
Trzeci oficer
powrót do forum serialu Trzeci oficer

Jego gra w pierwszych trzech odcinkach to wielki plus dla serialu! Jestem pozytywnie nastawiony jeśli chodzi o kolejne odcinki:) Doskonała wymiana Ala - Sent. Podpiszmy się pod tym i pochwalmy tych, którzy obsadzili Bartk T. w tytułowej roli! Tekst Topy z trzeciego odcinka:
SENT - Co za wiocha ! Teraz to już braćmi jesteśmy. Jak ma na imię Twój brat?
ZAJOBEK -Zależy, który. Ten, co siedzi, czy ten co w piachu?
SENT - Ten co siedzi
ZAJOBEK - Rychu.
SENT - (PRZEGLĄDA SIĘ W LUSTERKU) buahahahah - No widzisz? Rysiek jestem!!! buahahahaahhaa. Brawo!

ocenił(a) serial na 10
jonaszmiauczynski

Racja, chyba nikt z Nas nie spodziewał się takiego profesjonalizmu ze strony Topy, ale przyznaj lepsze było to:
"Nie żebym pospieszał, ale spieszymy się na spotkanie" i to wcześniej "Zaczynam tracić równowagę"... Cały Rysiu z Jedynki nie uważasz xD

Verti

Ja osobiście byłam zawiedziona gdy dowiedziałam się, że B.Topa zagra trzeciego oficera. Wiem, że grał strasznego pajaca w tym gównie Złotopolscy i obawiałam się, że nie poradzi sobie z tą rolą. Teraz cofam moje wcześniejsze słowa bo naprawdę radzi sobie bardzo dobrze... poza tym Sent to ciekawa postać ! :)

ocenił(a) serial na 7
White_Rose05

To dobrze, że w dialogach pojawiają sę takie perełki. Zabrakło ich w "Oficerach". Choć było słynne Sznajderowskie "pytanie nie trzyma poziomu". A tu ledwo pierwszy odcinek "Trzeciego oficera" : "Warszawa i Kraków, stolice Polaków, a Niemcy świnie duszą się w Berlinie"... Nic tyko doceniać i się smakować. Teksty zostaną na długo i przedłużą żywotność serialu...

jonaszmiauczynski

Topę wszyscy głównie kojarzą ze Złotopolskich, ale świetnie zagrał też w kuracji http://www.youtube.com/watch?v=LwogQ6eo5yY - to jakby sobie ktoś chciał obejrzeć, więc nie martwcie się (w)topy nie będzie

hornet

We wspominanych tu raczej niepochlebnie Złotopolskich Topa też był świetny! Niełatwo grać taką postać, żeby było charakterystycznie i inteligentnie. Topa nieraz już pokazał co potrafi. Filmofile pewnie widzieli Wesele!!! To naprawdę świetny aktor. Pasuje mi w 3 Oficerze! Zero kompleksu!