PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=371288}
7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 12343
6,0 4 krytyków
Trzeci oficer
powrót do forum serialu Trzeci oficer

Nie...!!! To czego najbardziej nienawidzę - cenzury, wprowadzili też tutaj...

emdzej

Bez sensu ta cenzura lepiej, żeby wprowadzili ten czerwony znaczek w górnym lewym rogu zamiast tych piiii :P

kuszczak

No właśnie, albo się używa słowa albo nie. Czy to było jakieś znowu straszne przekleństwo ? W końcu był znaczek "od 16 lat".

ocenił(a) serial na 8
emdzej

Tu że jest to jeszcze zniosę, ale jak wydadzą "3ciego Oficera" na DVD i tam będzie cenzura, to się wku***e. Tak jest przy 2 i 3 sezonie "Pitbulla" na DVD.

emdzej

nie ma co przesadzać, w całym odcinku wystąpiło jedno przekleństwo (chyba, że coś pominąłem będąc w WC), także da się przeboleć ;)

eccocce

Jedno Matejewskiego na dachu i kilka Senta w czasie "akcji" w Krakowie.

eccocce

2 razy najpierw Matejewski a potem Sent.

Dirty

Co nie zmienia faktu że strasznie to wkurzające. W poprzednich częściach nie było i nikt nie narzekał.

ocenił(a) serial na 9
M_a_r_q

Trzeci oficer ma być bez takiego majstersztyku ;(
http://pl.youtube.com/watch?v=GXRjnIiGgYo&feature=related

ocenił(a) serial na 8
JaRoM

W iTVP nie ma cenzury w 2 odcinku, chociaż pada tylko jedno przekleństwo
z ust Senta, zobaczymy jak będzie w jak będzie w TV. Pewnie na DVD
wyjdzie bez cenzury.

emdzej

macie racje!!! to jest dobijajce i denerwujace !!:/

ocenił(a) serial na 10
nNesti

Może następny będzie bez tych irytujących ''pików'' w końcu jest o 21.30.
Jeśli to by pozwoliło całkiem wyeliminować te irytujące ''piki'' to proponuje puszczać trzeciego na stałe po doktorze housie(w dni bez futbolowe).
A na marginesie wersje odcinków z oficjalenj mają też ten feler czy mięso leci normalnie?(nie niestety stałego dostępu do netu więc nie wiem)

ocenił(a) serial na 7
WOLVERINE55

Na itvp pobierane pliki są bez cenzury. Podobnie jak to będzie w przypadku dvd:)

ocenił(a) serial na 10
WOLVERINE55

Również potwierdzam, na iTVP nie ma żadnej cenzury ;) A tak przy okazji mam pytanie, w 1 odc. na początku jest scena jak kilku gości gada po francusku, czy w TV były napisy przy tej scenie? Bo w odcinku z iTVP napisów nie ma, ale na szczęście znajomy mi przetłumaczył tą scenę xD

iTemplar

Były napisy oczywiście (za krótki post).

ocenił(a) serial na 10
emdzej

Jakby do trzeciego odcinka dali cenzurę to rozmowa Senta z Zajobkiem w samochodzie składałaby sie głównie z tych znanych wszystkim pisków xD wydaje mi się że w trzecim odcinku "Trzeciego oficera" cenzura zniknie

ocenił(a) serial na 10
Verti

Jeśli zniknie to mam nadzieje że na dobre....
Przy okazji sorki za literówke w moim poprzednim poście w tym temacie.

WOLVERINE55

Właśnie miałem pytać czy w 2. odcinku była cenzura, ale już się domyśliłem. A jak TVP poradziła sobie z tą panienką Zajobka? Wycięli czy puścili normalnie? Dobrze mieć internet. Nie dość, że bez idiotycznej cenzury to jeszcze cały tydzień wcześniej.

M_a_r_q

W sensie ta -nastka? Była, z walorami na wierzchu ;)

Verti

Cenzury w trzecim odcinku nadal występują. Rozmowę Senta z Zajobkiem można by spokojnie wyciąć, bo i tak cały czas pika. Żal.

emdzej

Sznajdera nie ocenzurowali! Trochę więcej konsekwencji w działaniu by się przydało...

ocenił(a) serial na 6
emdzej

Zdziwiłem się bardzo, gdy na piersiach dziewczyny, z którą spał Zajobek nie pojawiły się czarne kwadraciki. Coś niesamowitego.

Brudny_Harry

Za to w niedzielę o godzinie 15 na "dwójce" była powtórka z Szansy na Sukces, gdzie pewna babcia (notabene wnuczek był na widowni) wyśpiewała "Siódme niebo nienawiści" Lady Pank bez cenzury!!! Chory kraj! W kryminalnym filmie klną faceci przy akcji i jest pisk, a jak babcia wyśpiewała że w Polsce "kurwy i złodzieje" to był pisk w Kongresowej. Szkoda słów! Nie przepadam za nadmiarem wulgaryzmów w telewizji ale gdzie wypada tam wypada!

ocenił(a) serial na 10
emdzej

Zmienili godzinę emisji, także myślałem, że skasują tą cenzurę, i mimo, że jednego słowa na początku 3 odcinku nie ocenzurowali, to już rozmowie Zajobka z Sentem towarzyszy standardowe "pikanie" :/

ocenił(a) serial na 10
iTemplar

LoL, ludziom w TVP to się chyba nudzi, zdaje się, że ocenzurowali tylko tą jedną scenę rozmowy Zajobka z Sentem w samochodzie, bo teraz już kilka razy poleciały słowa na k... i "pikania" nie ma :P

iTemplar

Szkoda, że jeszcze nie zrobili Zjobkowi cenzury twarzy jak mu Sent "przylutował" haha.

użytkownik usunięty
Dirty

TVP mogła się zdecydować, czy chce cenzurę czy nie. Większość przekleństw nieocenzurowanych, więc po co przy kilku słowach to pikanie. Eh. A tak btw to ciekawe czemu Micheal się nie udziela.

ocenił(a) serial na 8

Jak tu rozumieć, wszystkie "kur**" i "sk****syny" to chyba powszechnie już przyjęte wulgaryzmy, które uważają za łagodne, ale jak już jest "och**ałeś", "c**j" i "spi***alaj" to już za zbyt dosadnie, więc trzeba wypikać. Ale kiedy pogranicznik drze się do Zajobka to też jest cenzura przy "ku***". Śmieszne to ale cóż na DVD nie będzie i to cieszy.

cinemaniac

Ale zwrotu "ku*wa wasza/jego/twoja mać" ani razu nie ocenzurowali ;)

ocenił(a) serial na 8
emdzej

To też jest niezłe, i chyba uznali że nikogo nie zgorszy ten tekst, przecież w "Seksmisji" też był, tylko bez "wasza".

ocenił(a) serial na 7
cinemaniac

No właśnie. Wie ktoś co z Michaelem?

ocenił(a) serial na 10
jonaszmiauczynski

Nie jestem pewien ale chyba TVP darowała sobie w końcu tą poprawnosć polityczną we wczorajszym odcinku było może raptem jedno przeklęństwo ale nie (Matejewski) wykropkowali tego....

emdzej

Ten tekst Rity z 5 odcinka : "Żeby się Bóg na ciebie nie wkurwił" na 100% wypikają :]

użytkownik usunięty
kuszczak

Ósmy odcinek bez cenzury, na szczęśćie. Może TVP otrzymała maile ze skargami na cenzurę i usunęli.

Ósmy? Chciałeś napisać, że szósty, prawda? Bo 8. to nawet na itvp nie ma.

użytkownik usunięty
M_a_r_q

Pomyliłem sie, móiąc odcinek ósmy miałem oczywiście na myśli odcinek szósty.

ocenił(a) serial na 10

Hurra wygląda na to że TVP posłuchało naszych próśb/gróżb i daje epizody bez cenzury:)