Bez sensu ta cenzura lepiej, żeby wprowadzili ten czerwony znaczek w górnym lewym rogu zamiast tych piiii :P
No właśnie, albo się używa słowa albo nie. Czy to było jakieś znowu straszne przekleństwo ? W końcu był znaczek "od 16 lat".
Tu że jest to jeszcze zniosę, ale jak wydadzą "3ciego Oficera" na DVD i tam będzie cenzura, to się wku***e. Tak jest przy 2 i 3 sezonie "Pitbulla" na DVD.
nie ma co przesadzać, w całym odcinku wystąpiło jedno przekleństwo (chyba, że coś pominąłem będąc w WC), także da się przeboleć ;)
Co nie zmienia faktu że strasznie to wkurzające. W poprzednich częściach nie było i nikt nie narzekał.
Trzeci oficer ma być bez takiego majstersztyku ;(
http://pl.youtube.com/watch?v=GXRjnIiGgYo&feature=related
W iTVP nie ma cenzury w 2 odcinku, chociaż pada tylko jedno przekleństwo
z ust Senta, zobaczymy jak będzie w jak będzie w TV. Pewnie na DVD
wyjdzie bez cenzury.
Może następny będzie bez tych irytujących ''pików'' w końcu jest o 21.30.
Jeśli to by pozwoliło całkiem wyeliminować te irytujące ''piki'' to proponuje puszczać trzeciego na stałe po doktorze housie(w dni bez futbolowe).
A na marginesie wersje odcinków z oficjalenj mają też ten feler czy mięso leci normalnie?(nie niestety stałego dostępu do netu więc nie wiem)
Na itvp pobierane pliki są bez cenzury. Podobnie jak to będzie w przypadku dvd:)
Również potwierdzam, na iTVP nie ma żadnej cenzury ;) A tak przy okazji mam pytanie, w 1 odc. na początku jest scena jak kilku gości gada po francusku, czy w TV były napisy przy tej scenie? Bo w odcinku z iTVP napisów nie ma, ale na szczęście znajomy mi przetłumaczył tą scenę xD
Jakby do trzeciego odcinka dali cenzurę to rozmowa Senta z Zajobkiem w samochodzie składałaby sie głównie z tych znanych wszystkim pisków xD wydaje mi się że w trzecim odcinku "Trzeciego oficera" cenzura zniknie
Jeśli zniknie to mam nadzieje że na dobre....
Przy okazji sorki za literówke w moim poprzednim poście w tym temacie.
Właśnie miałem pytać czy w 2. odcinku była cenzura, ale już się domyśliłem. A jak TVP poradziła sobie z tą panienką Zajobka? Wycięli czy puścili normalnie? Dobrze mieć internet. Nie dość, że bez idiotycznej cenzury to jeszcze cały tydzień wcześniej.
Cenzury w trzecim odcinku nadal występują. Rozmowę Senta z Zajobkiem można by spokojnie wyciąć, bo i tak cały czas pika. Żal.
Zdziwiłem się bardzo, gdy na piersiach dziewczyny, z którą spał Zajobek nie pojawiły się czarne kwadraciki. Coś niesamowitego.
Za to w niedzielę o godzinie 15 na "dwójce" była powtórka z Szansy na Sukces, gdzie pewna babcia (notabene wnuczek był na widowni) wyśpiewała "Siódme niebo nienawiści" Lady Pank bez cenzury!!! Chory kraj! W kryminalnym filmie klną faceci przy akcji i jest pisk, a jak babcia wyśpiewała że w Polsce "kurwy i złodzieje" to był pisk w Kongresowej. Szkoda słów! Nie przepadam za nadmiarem wulgaryzmów w telewizji ale gdzie wypada tam wypada!
Zmienili godzinę emisji, także myślałem, że skasują tą cenzurę, i mimo, że jednego słowa na początku 3 odcinku nie ocenzurowali, to już rozmowie Zajobka z Sentem towarzyszy standardowe "pikanie" :/
LoL, ludziom w TVP to się chyba nudzi, zdaje się, że ocenzurowali tylko tą jedną scenę rozmowy Zajobka z Sentem w samochodzie, bo teraz już kilka razy poleciały słowa na k... i "pikania" nie ma :P
TVP mogła się zdecydować, czy chce cenzurę czy nie. Większość przekleństw nieocenzurowanych, więc po co przy kilku słowach to pikanie. Eh. A tak btw to ciekawe czemu Micheal się nie udziela.
Jak tu rozumieć, wszystkie "kur**" i "sk****syny" to chyba powszechnie już przyjęte wulgaryzmy, które uważają za łagodne, ale jak już jest "och**ałeś", "c**j" i "spi***alaj" to już za zbyt dosadnie, więc trzeba wypikać. Ale kiedy pogranicznik drze się do Zajobka to też jest cenzura przy "ku***". Śmieszne to ale cóż na DVD nie będzie i to cieszy.
To też jest niezłe, i chyba uznali że nikogo nie zgorszy ten tekst, przecież w "Seksmisji" też był, tylko bez "wasza".
Nie jestem pewien ale chyba TVP darowała sobie w końcu tą poprawnosć polityczną we wczorajszym odcinku było może raptem jedno przeklęństwo ale nie (Matejewski) wykropkowali tego....
Ósmy odcinek bez cenzury, na szczęśćie. Może TVP otrzymała maile ze skargami na cenzurę i usunęli.