PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=371288}
7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 12343
6,0 4 krytyków
Trzeci oficer
powrót do forum serialu Trzeci oficer

Ciekawe, czy twórcy podczas powstawania pierwszej serii mieli w głowie plany scenariuszowe drugiej i trzeciej... Jeżeli tak to jestem spokojny o ciągłość i rzetelność w budowaniu ostatniej części. Chciałbym, by wszystko zostało ujawnione w sposób prawdziwy, odwołujący się do wątków pierwszej serii i drugiej... Nie chciałbym by zrobiono zakończenie na zasadzie "zabili go, a on ucieka...tamten był zły, okazał się dobry, ta im pomogła, ale kiedś chciała ich zlikwidować"...itd. Niech ta układanka ma ręce i nogi i będzie wiarygodna i wykorzysta to, co mieliśmy w transzach poprzednich.

ocenił(a) serial na 10
jonaszmiauczynski

Zaczynając prace nad Oficerami, wiedzieli już o 3 serii. Nie wiem czy wybiegali tak daleko przy Oficerze - choć Małaszyński na konferencji związanej z Oficerami stwierdził, że już na etapie zdjęć do Oficera wiedzieli, że będzie kontynuacja.

Oczywiście ja również liczę na spójną i logiczną fabułę. Martwi mnie tylko ta cisza przed emisją...

ocenił(a) serial na 7
Michael_1610

A ja mam nadzieję że będzie to serial prawdziwy, bez zbędnych "nadpromocji", które tylko niszczą serial. Lubię tajemnice. Pewnie niedługo zaczną reklamować serię.

ocenił(a) serial na 7
jonaszmiauczynski

A z konferencji podoba mi się mina Szyca i tekst..." i wtedy wkracza słynny Sznajder! Cezary Pazura...noo słynny aktor, może nieco zszedł z głównego tou, ale powraca,...... Borys sam nie widział co mówił... Wiedział, że na konferencji dzwonią..tylko nie wiedział w jakim kościele...:)

ocenił(a) serial na 10
jonaszmiauczynski

Hehe nieźle się ubawiłem oglądając tę konferencję :) Co do Trzeciego Oficera wierzę, że całość była zaprogramowana na 3 serię i twórcy wykarzą się prawdziwym kunsztem w ostatniej serii (choć mam nadzieję, że będzie kolejna :) )

ocenił(a) serial na 10
Michael_1610

A kiedy była ta konferencja? Przed "Oficerami"?

ocenił(a) serial na 10
edyta2706

Po emisji 1 odcinka Oficerów. Do obejrzenia na stronie itvp Oficerów w dziale wideo - musisz kliknąć na telewizory :) Oprócz tego jest tam świetny making of.