Kruszon współpracuje z Grandem??? Paranoja... Sznajder w psychiatryku??? Schiza... Porwanie małego dziecka na zlecenie szefa wywiadu??? Niewyobrażalne... Oj coś mi się zdaję że w czwartek przed telewizorem usiądę z mieszanymi uczuciami... Wnioskując ze zdjęć i opisów zamieszczonych na stronie "Trzeciego Oficera" mam wrażenie że jednak nie będzie na co popatrzeć... już sama promocja dała do myślenia...Serial gotowy od zeszłej jesieni... kilkakrotnie przesuwane terminy premiery... już od wiosny mi się to nie podobało... Wątpię żeby TVP nie znalazło godziny czasu antenowego dla tak kultowego serialu... i jeszcze te opisy bohaterów na stronie... krótko mówiąc będzie to MASAKRA... co prawda zwiastun pokazał się od każdej strony cudownie, ale należy pamiętać o tym, że to zaledwie półtorej minuty wyrwane z trzynastu godzin (13 odcinków) naprawdę coraz mniej mi się to podoba, a stronka jak ją skończyli 24 sierpnia tak została do dziś... żadnych nowości nawet nowych fotek nie wrzucili nie mówiąc już o opisach odcinków :/ :((
Przecież podobno Oficera też tak specjalnie nie reklamowano, a wypadło świetnie...
Z tego co pamiętam, a pamięć mam niezłą ;) to reklama "Oficera" pojawiała się w telewizji dość często... tylko że wtedy TVP dbało o swoją ramówkę... A widzieliście ten program na Polsacie prowadzony przez Szyca...??? żenada
Ja tu widzę jakiś haczyk... Zwiastun świetny, więc prawdopodobnie serial też będzie niezły, a reklamy nie ma... Pewnie stawiają na marketing szeptany! "Stary, słyszałeś o 3 transzy Oficera? TVP w ogóle tego nie reklamuje, dlatego ci mówię" :))
No dobre, dobre "Marketing szeptany" niezłe pojęcie :P Może uważają że serial zdobył rozgłos... świetna obsada i w ogóle i nie trzeba reklamować xD
Serial zdobył rozgłos, jest świetna obsada i cisza. Podejrzewam, że trzecia część kosztowała więcej niż Oficerowie, dlatego sądzę, że nie jest to tylko głupie zaniedbanie...
A ja wątpię żeby to było celowe.. możliwe że wydali cały budżet na serial a teraz nie stać ich na reklamę xD
Ale wydaje mi się (to znaczy mam wrażenie... boję się xD) że jednak poza Boryskiem i Kałaszem nie będzie na co patrzeć... martwi mnie to... poza tym krążą pogłoski że ta !@#$%^ Ala ma być obecna przez cały serial :/ jakby scenarzysta nie mógł umilić widzom oglądania i dać ją do odstrzału xD
Jeśli Ala pojawia się w króciutkim zwiastunie z trzynastu odcinków, to będzie:) Może i nie tak często, jak Kruszon w "Oficerach", ale będzie.
Co ty taki szczęśliwy jesteś... Januszu??? Odejdź zły Szatanie z grona nienawidzących Ali... Ave Stan ;) xD
Alu, moja kochana! Prosimy Cię, zostań w serialu! :) Tak Cię bardzo kochamy! :) Życzę Ci, aby Ci się z Kosmą ułożyło w tych Stanach, a nie tu, bo tu nic ciekawego nie ma. Uciekajcie stąd do Stanów! :)
Będą musiały nam wystarczyć slajdy jedynie z "Oficerów", ale cóż, ścierpimy to... Za to wrócisz w czwartej części pt. "Oficer czwarty na żarty" i wtedy się jeszcze pośmiejemy z aszych zwariowanych przygód. buahahahahahahaha. No ale z aktorki może jeszcze coś będzie:) Ja pani Cynke nie obrażam, bo myślę że sprawdzi się jeszcze!