PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=371288}
7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 12343
6,0 4 krytyków
Trzeci oficer
powrót do forum serialu Trzeci oficer

Hej ludziska czy ktoś z was posiada w swoich zbiorach ostatni odcinek Trzeciego Oficera z transmisją bitów 128kb/s albo wie gdzie można go zdobyć ? szukam tego odcinka z tą właśnie ilością bitów już dobre parę tygodni bez skutecznie ;/

użytkownik usunięty
Oficerka

Na itvp.pl na pewno będzie. A jeżeli nie, to pozostaje zakupić serial na DVD lub uciec się do bezpłatnej formy nabycia "Trzeciego Oficera", czego nie popieram.

ocenił(a) serial na 10

To czemu wspominasz o tej formie ''legalnej inaczej'' Hillary.
Najlepiej spraw sobie DVD albo zapłać na ITVP za dostęp do odcinka, oczywiście to takie gderanie gościa który nie wyobraża sobie posiadania pirackiej wersji tego serialu:D
Właśnie z powodu ludzi którzy oglądają takie wersje między innymi TVP robi ciągle nowe mutacje ''M jak miłość''.
Gdyż panowie z TVP wychodzą z założenia że takich serialu nikomu nie będzie się chciało spiracić
....
Ale to tak na marginesie.

Dzięki ale z Tvp już ściągałam ale niestety nie mogę przegrać tego na czystą płytę a potrzebuje już tylko tego ostatniego odcinka a te co do tej pory sciagnelam mają 124 kb/s

użytkownik usunięty
Oficerka

Mówisz, że wszystkie odcinki z TVP ściągałaś? Hm, więc ściągnięcie pirackiej wersji jest już usprawiedliwione, skoro zapłaciłaś za odcinki. Ale linków Ci nie podam, wyszukiwarka Google nie gryzie.

Oficerka

Google też całe przeczesałam w poszukiwaniu tego ostatniego odcinka a naprawdę jest mi bardzo potrzebny więc pomyślałam że tutaj ktoś poda pomocną dłoń i podzieli się własnym odcinkiem ale chyba tak się nie niestety nie stanie

użytkownik usunięty
Oficerka

Skoro nigdzie nie możesz znaleźć, to może nie ma odcinka z taką transmisją bitów, z jaką chciałabyś mieć.

Oficerka

Być może i nie ma. Tyle ze całą resztę z tą właśnie ilością bitów znalazłam. Pozostaje mi w takim razie zaczekać może ktoś się zgłosi z odpowiednim filmikiem :) Ps. Oglądaliście dzisiaj Oficerów na Polonii ?

ocenił(a) serial na 10
Oficerka

Zajrzyj tutaj: http://peb.pl/seriale/366707-rapidshare-trzeci-oficer-2008-a.html
Nie wiem jest tu dokładnie to czego szukasz ale jeśli jeszcze nie sprawdzałaś warto zerknąć....
A przy okazji nie jesteś przypadkiem tą samą Oficerką która zrobiła te ładne filmiki z Youtuba?

WOLVERINE55

Bravo widzę że masz dobrą pamięć Wolverine55 :)

ocenił(a) serial na 10
Oficerka

No pamiętam.
Mogłabyś zrobić jeszcze jeden o grandzie i kruszonie do tego kawałka: http://www.youtube.com/watch?v=RMN_kgioxA8
Gdyż ta piosenka świetnie opisuje ich relacje:D

WOLVERINE55

Hmmm mogła bym zrobić ale nie wydaje Ci się że ten kawałek jest zbyt humorystyczny do relacji Granda i Kruszona. Mnie osobiście nie zbyt pasi ale kwestia gustu.

ocenił(a) serial na 10
Oficerka

Oczywiście ale jakiś filmik humorystyczny zrobiony przy pomocy Iwony by się przydał, brakuje czegoś takiego, dziwne że nikt jeszcze na to nie wpadł.
Dla nie kumatych ''Iwona'' to taki modny syntezator mowy modny do robienia głosu w większości głupich lub śmiesznych filmików w internecie.

użytkownik usunięty
WOLVERINE55

3/4 filmików z tym sytetyzatorem mowy jest zupełnie nieśmiesznych, więc dawanie Ivony mija się z celem.

ocenił(a) serial na 10

No bo 3/4 robią napalone małolaty z podstawówki które właśnie nauczyły się klnąc i chcą się pochwalić że potrafią.
Ale gdybyśmy mieli dobry scenariusz(bez niepotrzebnych wulgaryzmów) to kto wie....

użytkownik usunięty
WOLVERINE55

Ivona jest taka bez wyrazu. Lepiej byłoby się pobawić w dubbingowanie, o ile ktoś ma czas i ochotę:)

ocenił(a) serial na 10

Albo montaż tekstów Szyca z innych filmów, też by mogło wyjść zabawnie:D