gdzie jest 4 odcinek serialu na stronie itvp ? Pytam się. Czyżby te [CENZURA] z tvp stwierdziły, że jak nie będzie nowych odcinków w internecie, to zwiększy się oglądalność. ŻENADA !!!
No właśnie też się zastanawiam czemu na itvp nie ma nowego odcinka. Ale do takich rzeczy już trochę przywykłem, bo bardzo podobnie było jak TVP emitowała druga serię Gliny (Prawie zawsze były z tym problemy, albo odcinka nie było na stronie, albo nie dało się wykupić możliwości jego oglądania). Chyba niestety musimy się przyzwyczaić do takich "miłych" niespodzianek itvp ...
Ja osobiście uważam że w tym odcinku nastąpi jakiś przełom i dlatego itvp nie chce go wrzucić na stroną żeby właśnie powiększyć oglądalność (ja widziałam 3 w piątek po 2 xD a i tak potem obejrzałam go w telewizji) nie wiem czy zauważyliście ale podczas oglądania w telewizji są całkiem inne emocje niż przy oglądaniu na kompie w samotności... masz wrażenie że miliony osób w tym momencie odczuwają to samo co ty xD taka więź emocjonalna :D
Może masz rację, ale jest to jesdnak pewne ograniczenie- musisz określonego dnia o określonej godzinie zasiaść przed telewizorem, bo jak nie to przepadło... Obym się mylił, ale jeżeli wpadli na tak "genialny" pomysł ratowania oglądalności. (swoją drogą w jaki sposób oni to szcują i czemu aż tak na tym miałoby im zależeć) to już będzie totalna porażka. Najpierw cenzura (pokażcie mi jakikolwiek inny film/serial z cenzurą w tvp), a teraz oszukiwanie widzów- miał być wcześniej odcinek w internecie, ale go nie ma i już.
No i całe szczęście. Ale jakoś im się nie spieszyło w tym tygodniu. A tan szczerze mówiąc to wcale bym się nie zdziwił gdyby zrezygnowali z dawania odcinków w necie. No bo jaki oni z tego zysk mają? Z SMS-ów? A oglądalność w TV z pewnością to obniża.
a nie pomyśleliście,że widzą,to jak jest wcześniej wrzucony w ich stronę,ktoś płaci sciąga i puszcza dalej w obieg,to ze im odechciewa się takiej roboty?
No właśnie o to chodzi. Tak na logikę to w żaden sposób się im nie opłaca dawać tych odcinków w internecie, bo od razu ktoś je wrzuci do ściągnięcia za darmo. Płatne odcinki przedpremierowe to w tej chwili fikcja, więc wcale bym się nie zdziwił gdyby z tego zrezygnowali.
ALe tym razem kulturalnie zapłaciłem. Odcinek 4 taki sobie (dużo problemów Sznajdera i Ali) ale sama końcówka mocna (pościg Aldony za Agatką).
Mnie osobiście odcinek bardzo wpadł w oko... jeden z lepszych... co prawda dużo Ali, ale były poruszane tematy rodzinne, o których ktoś tu już wspominał na forum, że ich nie ma w tym serialu... Dla mnie cudo w porównaniu z "dwójką" coś mi się widzi, że za niedługo wrócą stare, dobre czasy "Oficera"