Trylogia Oficera jest boska(no może za wyjątkiem kilku scen ;)) martwi mnie to, że Trzeci ma być definitywnym zakończeniem... Skoro więc będzie ostatnią częścią to jak myślicie Kruchy zginie a może Grand kopnie w kalendarz??? A tak poza tym film zapowiada się ciekawie: porwanie Kruszona, wypadek Aldony itd. :> boję się tylko jednego, że reżyser zrobi tą część na "odwal się" ;(( poza tym poczytajcie sobie tą stronę o Trzecim na itvp.pl podaną w poprzednim temacie... O Kruchym: "...wyemigrował z matką do Kanady (...) został tam przywódcą młodzieżowego gangu Latynosów..." (?!) Ja po przeczytaniu tego zdania pół godziny turlałam się po podłodze ze śmiechu :P Jeśli ktoś jest zafascynowany trylogią Oficera i chciałby poklikać serdecznie zapraszam na gg: 11273123
http://www.itvp.pl/player.html?mode=0&channel=452&video_id=41974 - chyba ten trailer oddala nasze wątpliwości co do kwestii produkcji "na odwal się". Moim zdaniem to może być nawet lepsze od Oficera...
Jeśli chodzi o ostateczne zakończenie tego serialu, to wydaje mi się, że nie jest to przesądzone. Wczoraj oglądałem ten wideoczat z panem Tomczykiem i wygląda na to, że kwestia definitywnego zakończenia nie jest jeszcze rostrzygnięta...
a czytałeś te opisy bohaterów??? :P niezłe są niektóre... a przy Kruchym to nieźle nabajerowane
a jak ci się wydaje zwycięży dobro czy zło??? Mi się wydaję że jednak zło bo scenarzyści chcą być oryginalni i nie chcą zrobić happy endu... A filmik mi się bufuje (net do kitu :/)
Sądzę, że nie będzie jednoznacznego przekazu - zwycięstwo dobra lub zła. Pewnie w kilku kwestiach wygra CBŚ, za to już teraz wiemy, że nie bez ofiar (np. tytułowy trzeci oficer zginie...) Choć patrząc na poprzednie zakończenia Oficera i Oficerów niewykluczone, że będzie jakiś cukierkowy happy end...
Jeśli chodzi o opisy, to możemy się pocieszać, że są lepsze od tych ze strony Oficerów na itvp.pl :)
Zwiastun ciekawy nie widziałam go wcześniej... Oj coś mi mówi że dzisiaj nie zasnę :P
No są lepsze... mam cichą nadzieję że i tym razem zrobią coś na wzór wideoblogów z dwójki... bardzo mnie zaciekawiły :)
Powninno się zakończyć praedziwie... Bez żelatyny, ale logicznie... Miejmy nadzieję, że dewiza główna Trójki "Maszeruj albo giń" udowodni, że jest uniwersalna także w stosunku do innych bohaterów, poza Grandem:0 dla którego to mantra:)
Grand nie zgienie, to za proste by było. Ta postać już przeżyła własną śmierć. Nikt ze scenarzystów nie powtarzał by tego z wynikiem uśmiercającym Jacka W:)