PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=371288}
7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 12352
6,0 4 krytyków
Trzeci oficer
powrót do forum serialu Trzeci oficer

Noo wreszcie kampania

ocenił(a) serial na 10

Zauważyliście coś dziwnego???

Przed premierą głucho wszędzie cicho wszędzie wszyscy zastanawiają się co to będzie, co to będzie??? I już emocje troszkę opadły po pierwszym odcinku wszyscy wniebowzięci i UWAGA!!! Kampania reklamowa ruszyła pełną parą... reklamy widać i słychać wszędzie tj. radio telewizja (brakuje billboardów xD) w radiu: "Aldona i Kruszon powracają..." mówi przerażający głęboki męski głos xD a w TVP 2 reklamy z urywkami serialu, (moim kochanym :*) Szycem i oczywiście Małaszem w roli głównej...

I teraz najważniejsze pytanie:

O czym to świadczy???

Czy może Trzeci Oficer nie zyskał planowanej oglądalności i został uznany za niewypał???

Czy może wręcz przeciwnie, a teraz reżyser próbuje podtrzymać dobrą passę???

Według mojej opinii to raczej to drugie xD bo jestem optymistką a poza tym osoba nieoglądająca Oficerów jest dla mnie osobą niewartą uwagi :D

użytkownik usunięty
Verti

W radiu już ciągle słyszałem o serialu na tydzień przed premierą.

ocenił(a) serial na 7

a widziałem ledwie pare zwiastunów w tv. Ale nie mam ostatnio czasu słuchać. Wiem, że patronem medialnym jest "Tele Świat".

ocenił(a) serial na 10
jonaszmiauczynski

Faktycznie kampania w TVP2 wygląda kiepsko, widać wyrażnie że gadające twarze(reklamy z poszczególnymi aktorami) były kręcone na siłe do tego teksty w nich są naprawde kiepskie.
Nalepsza z tych reklam była moim zdaniem ta z Magdą Różdzką a na najsłabsza z Pawłem Małaszyńskim,Szyc w tych zajawkach wypada dość blado widać wyrażnie jakby nie podobał ten tekst i uważał kręcenie tego za kare....
Ja też mam nadzieje że serial ma lepszą oglądalność niż schematyczne W-11, chociaż zapewne ciężko mu będzie(ze wskazaniem na niemożliwe) przebić ''Zagubuionych''.