Zauważyliście coś dziwnego???
Przed premierą głucho wszędzie cicho wszędzie wszyscy zastanawiają się co to będzie, co to będzie??? I już emocje troszkę opadły po pierwszym odcinku wszyscy wniebowzięci i UWAGA!!! Kampania reklamowa ruszyła pełną parą... reklamy widać i słychać wszędzie tj. radio telewizja (brakuje billboardów xD) w radiu: "Aldona i Kruszon powracają..." mówi przerażający głęboki męski głos xD a w TVP 2 reklamy z urywkami serialu, (moim kochanym :*) Szycem i oczywiście Małaszem w roli głównej...
I teraz najważniejsze pytanie:
O czym to świadczy???
Czy może Trzeci Oficer nie zyskał planowanej oglądalności i został uznany za niewypał???
Czy może wręcz przeciwnie, a teraz reżyser próbuje podtrzymać dobrą passę???
Według mojej opinii to raczej to drugie xD bo jestem optymistką a poza tym osoba nieoglądająca Oficerów jest dla mnie osobą niewartą uwagi :D
a widziałem ledwie pare zwiastunów w tv. Ale nie mam ostatnio czasu słuchać. Wiem, że patronem medialnym jest "Tele Świat".
Faktycznie kampania w TVP2 wygląda kiepsko, widać wyrażnie że gadające twarze(reklamy z poszczególnymi aktorami) były kręcone na siłe do tego teksty w nich są naprawde kiepskie.
Nalepsza z tych reklam była moim zdaniem ta z Magdą Różdzką a na najsłabsza z Pawłem Małaszyńskim,Szyc w tych zajawkach wypada dość blado widać wyrażnie jakby nie podobał ten tekst i uważał kręcenie tego za kare....
Ja też mam nadzieje że serial ma lepszą oglądalność niż schematyczne W-11, chociaż zapewne ciężko mu będzie(ze wskazaniem na niemożliwe) przebić ''Zagubuionych''.