siema ;)
nie wiecie, czy do tego sezonu organizują jakieś castnigi? czy aktorzy zostaną całkiem tacy sami : )? plis, dacie znać :D
o dziz. pytam normalnie, a wy se jaja robicie.. nie ma tu normalnych ludzi :]?
pytam z ciekawości poprostu, bo zdjęcia mają się niedługo zacząć.
Ja jestem normalna:) Śmieje się tylko z użytkownika Łukasza;] Niestety nic o castingu nie wiem:(
A, ty kogo zostałeś role;D?<żart>
ja dostalem role Kruszona, raczej.. a nie ten podrzutek Łukasz :P
a tak serio, to po prostu od czasu do czasu szukam wieści o castingach, aby móc sie na jakiś zgłosić, nie ukrywam, ze chciałbym zostać aktorem i zagrać u boku chociażby genialnego Borysa :D dlatego pytam tutaj, bo wydaje sie mi że filmowe maniactwo nasz łączy i chyba ktoś tu powinien takie info mieć; P
ooo tak to by było świetne. Albo pojawić się tam gdzie krecą trzeciego oficera i popatrzeć jak grają,a potem może pogawędka...Marzenia.Dodaje do listy ulubionych użytkowników, znasz się na polskich aktorzynach:)
hehe, napewno bardiej niż na zagranicznych :) jakoś częściej polskie produkcje oglądam, i bardziej się tym interesuje ^^".
jakbyś wiedziała, gdzie kręcą ^^". to daj znać, wybiorę się :D! a może sie spotkamy ;) :P
i dzięki za dodanie :* również się odwdzieczam, jesteś jedną z nielicznych osób, które na tym portalu są na prawdę normalne :D:D