Mam dla wszystkich wielbicieli tego serialu dobrą wiadomość. Już za parę tygodni serial ten będzie się ukazywać na dvd w tygodniku TV OKEY. W ogłoszonej przez gazetę sondzie serial ten uzyskał największą liczbę głosów i będzie dołączony do TV OKEY na dvd. Dwa odcinki serialu z polskim lektorem oraz gazeta za 3,99.
Wszystko fajnie bardzo się ucieszyłem z tej informacji... Ale zadzwoniłem do wydawcy TVOkey! i zapytałem się ile tego będzie i poinformowali mnie iż ma być 22-24 wydania nie pamiętam dokładnie w każdym wydaniu po dwa odcinki więc wychodzi tak miej więcej iż zostanie wydane tylko dwa pierwsze sezony serialu. A sezonów jest 6 ( 139 odcinków ) I nie wiedzą czy będą wydawać dalej. To tyle co się tyczy tego serialu w TVOkey!.
Teraz się zastanawiam bo to kuszące jak bym wiedział iż będzie na pewno cały serial 6 sezonów to bym zakupił prenumeratę wszystkiego a tak się zastanawiam co zrobić.
Serial jest wydawany na DVD jakość bardzo ładna Lektor polski nie jest OK nie to jak niektóre seriale posiadają. Możliwość zmiany na oryginalny audio i podstawienie napisów po Polsku więc bardzo dobrze i miło. Ale ta niewiedza o tym iż nie wiem, czy będzie czy nie będzie cały serial wszystko mi burzy i powoduje to iż się naprawdę muszę zastanowić czy kupować to dalej. :(
PS. Jak ktoś by miał informacje co i jak to niech da znać, bardzo będę wdzięczny.
Wiem, że na dzień dzisiejszy nie ma to większego znaczenia, ale w TVOkey! ukazały się jednak wszystkie odcinki (139).
Tak czy inaczej pozdrawiam wszystkich miłośników serialu!
Nie było specjalnego z produkcji serialu ja mam też 139 a ten specjalny leciał kiedyś na byłej RTL7 i potem też na WIZJI1 ale to było tak dawno.
Mam 135 odcinków, ominąłem dwa numery niestety, z chęcią sprzedam za dobrą cenę, bo serial to mistrzostwo świata, a w telewizji rzadko lub nigdy nie puszczany
Ja czego sie tylko dowiem to zaraz wrzucam info na swoja strone www.3planeta-od-slonca.prv.pl
a co do dvd
to tez mnie zastanawia i juz wyslalem maila z pytaniem.
na plycie sa dwa docinki - 1 i 2 ale ten drugi to w rzeczywistosci 10 odcinek pierwszego sezonu i tu jest lipa ;-(
A ja sie ciesze z tego co jest, i co poniedzialek lece do kiosku z wypiekami na twarzy ;)
no a ja kurde zlatalem prawie wszystkie kioski i nigdzie nie ma bo dziady albo po 1 albo po 2 egzemplaze daja a taka reklame zrobili na cala polske a teraz jak czlowiek chce ja kupic to nigdzie nie ma <zly>