PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=93083}

Trzecia planeta od Słońca

3rd Rock from the Sun
1996 - 2001
7,5 17 tys. ocen
7,5 10 1 16702
8,0 7 krytyków
Trzecia planeta od Słońca
powrót do forum serialu Trzecia planeta od Słońca

Mam dla wszystkich wielbicieli tego serialu dobrą wiadomość. Już za parę tygodni serial ten będzie się ukazywać na dvd w tygodniku TV OKEY. W ogłoszonej przez gazetę sondzie serial ten uzyskał największą liczbę głosów i będzie dołączony do TV OKEY na dvd. Dwa odcinki serialu z polskim lektorem oraz gazeta za 3,99.

ocenił(a) serial na 10
tom_99

Wszystko fajnie bardzo się ucieszyłem z tej informacji... Ale zadzwoniłem do wydawcy TVOkey! i zapytałem się ile tego będzie i poinformowali mnie iż ma być 22-24 wydania nie pamiętam dokładnie w każdym wydaniu po dwa odcinki więc wychodzi tak miej więcej iż zostanie wydane tylko dwa pierwsze sezony serialu. A sezonów jest 6 ( 139 odcinków ) I nie wiedzą czy będą wydawać dalej. To tyle co się tyczy tego serialu w TVOkey!.

Teraz się zastanawiam bo to kuszące jak bym wiedział iż będzie na pewno cały serial 6 sezonów to bym zakupił prenumeratę wszystkiego a tak się zastanawiam co zrobić.

Serial jest wydawany na DVD jakość bardzo ładna Lektor polski nie jest OK nie to jak niektóre seriale posiadają. Możliwość zmiany na oryginalny audio i podstawienie napisów po Polsku więc bardzo dobrze i miło. Ale ta niewiedza o tym iż nie wiem, czy będzie czy nie będzie cały serial wszystko mi burzy i powoduje to iż się naprawdę muszę zastanowić czy kupować to dalej. :(

PS. Jak ktoś by miał informacje co i jak to niech da znać, bardzo będę wdzięczny.

ocenił(a) serial na 10
zork

Wiem, że na dzień dzisiejszy nie ma to większego znaczenia, ale w TVOkey! ukazały się jednak wszystkie odcinki (139).

Tak czy inaczej pozdrawiam wszystkich miłośników serialu!

soyana

Nie było specjalnego z produkcji serialu ja mam też 139 a ten specjalny leciał kiedyś na byłej RTL7 i potem też na WIZJI1 ale to było tak dawno.

ocenił(a) serial na 10
zork

Mam 135 odcinków, ominąłem dwa numery niestety, z chęcią sprzedam za dobrą cenę, bo serial to mistrzostwo świata, a w telewizji rzadko lub nigdy nie puszczany

tom_99

Ja czego sie tylko dowiem to zaraz wrzucam info na swoja strone www.3planeta-od-slonca.prv.pl
a co do dvd
to tez mnie zastanawia i juz wyslalem maila z pytaniem.

na plycie sa dwa docinki - 1 i 2 ale ten drugi to w rzeczywistosci 10 odcinek pierwszego sezonu i tu jest lipa ;-(

A_J_P

Chętnie bym kupił całą serię...Szkoda że TV Okey nie wyda wszystkich odcinków.

ocenił(a) serial na 8
OLO78

A ja sie ciesze z tego co jest, i co poniedzialek lece do kiosku z wypiekami na twarzy ;)

metafizyka

no a ja kurde zlatalem prawie wszystkie kioski i nigdzie nie ma bo dziady albo po 1 albo po 2 egzemplaze daja a taka reklame zrobili na cala polske a teraz jak czlowiek chce ja kupic to nigdzie nie ma <zly>

ptak277

ile kosztuje tv okey słyszałem że mało. może bym zaczął zbierać jakiś serial np. 3 planetę

tom_99

Kamilu zawada1984 gazeta już tego serialu nie wydaje ostatni odcinek był wydany w ubiegłym roku jakoś wiosną za późno się zorientowałeś lecz na pewno cały znajdziesz w internecie jest sporo jego :)
Polecam go tobie ja codziennie go oglądam i nie źle poprawia humor:)