PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=93083}

Trzecia planeta od Słońca

3rd Rock from the Sun
1996 - 2001
7,5 17 tys. ocen
7,5 10 1 16702
8,0 7 krytyków
Trzecia planeta od Słońca
powrót do forum serialu Trzecia planeta od Słońca

Chce sie was zapytać jak nazywa sie odcinek 3 Planety od Słońca, w którym kosmici poszukują swojego pochodzenia. Wychodzi na to że są Żydami. Proszę o podanie angielskiej nazwy i numeru odcinka ;)

kalina159

Odcinek o który pytasz to 13 -"Dick taki jak ja" sezon1 ,jeżeli chodzi o angielską nazwę to zobacz w zakładkach sezonów .
Pamiętaj że nr który podaję jest z polskiego wydania i może się różnić kolejnością z wydania USA

kalina159

nieprawda.. jest to sezon 1 epizod 16, tytuł Dick's like me. pozdr :)

szimin

Oczy sobie przetrzyj i prze czytaj jeszcze raz co napisałem zanim użyjesz słowa nie prawda !!!!!!!

EHNATON2

nieprawda że to odcinek nr. 13, bo jest to odcinek nr. 16, coś taki nerwowy? stay cool man.

szimin

Czy ty umiesz czytać !!!!,przeczytaj jeszcze raz to co najpierw napisałem a jak nie rozumiesz tego to nie ma sensu z tobą dyskutować.

EHNATON2

heh:) no ta ;] ale to nie zmienia faktu że niepotrzebnie się wpieniasz jakbym cię tu publicznie obrażał ;]

szimin

To po co wyskakujesz od razu z takim tekstem ,zastanów się czasem nad tym co piszą inni wcześniej a nie od razu że nie prawda.
Nieraz mogę się w czymś mylić i zawsze przyznaje się do błędów ale co do Trzeciej Planety jestem maniakiem tego serialu więc raczej się nie mylę.
Co do twojej nr odcinków zgadzam się z tobą lecz to jest wydanie USA a ja operuję polskim wydaniem więc dla tego jest ta różnica,pozdrawiam:)

ocenił(a) serial na 5
kalina159

Łaaał fajna rozmowa chłopaki:):) Chcecie się potarzać w kiślu???:D

ocenił(a) serial na 10
szefkas

Hej>
A czy ktoś mógłby mi powiedzieć jaki ma tytuł 14 odcinek w polskiej serii. I jaki ma numer według amerykańskiego wydania?

PS - Pozdrowienia dla wszystkich fanów serialu :)

ocenił(a) serial na 10
niupek

ok, już znalazłam :)