Chce sie was zapytać jak nazywa sie odcinek 3 Planety od Słońca, w którym kosmici poszukują swojego pochodzenia. Wychodzi na to że są Żydami. Proszę o podanie angielskiej nazwy i numeru odcinka ;)
Odcinek o który pytasz to 13 -"Dick taki jak ja" sezon1 ,jeżeli chodzi o angielską nazwę to zobacz w zakładkach sezonów .
Pamiętaj że nr który podaję jest z polskiego wydania i może się różnić kolejnością z wydania USA
Czy ty umiesz czytać !!!!,przeczytaj jeszcze raz to co najpierw napisałem a jak nie rozumiesz tego to nie ma sensu z tobą dyskutować.
heh:) no ta ;] ale to nie zmienia faktu że niepotrzebnie się wpieniasz jakbym cię tu publicznie obrażał ;]
To po co wyskakujesz od razu z takim tekstem ,zastanów się czasem nad tym co piszą inni wcześniej a nie od razu że nie prawda.
Nieraz mogę się w czymś mylić i zawsze przyznaje się do błędów ale co do Trzeciej Planety jestem maniakiem tego serialu więc raczej się nie mylę.
Co do twojej nr odcinków zgadzam się z tobą lecz to jest wydanie USA a ja operuję polskim wydaniem więc dla tego jest ta różnica,pozdrawiam:)
Hej>
A czy ktoś mógłby mi powiedzieć jaki ma tytuł 14 odcinek w polskiej serii. I jaki ma numer według amerykańskiego wydania?
PS - Pozdrowienia dla wszystkich fanów serialu :)