PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=762209}

Trzynaście powodów

Thirteen Reasons Why
2017 - 2020
7,1 153 tys. ocen
7,1 10 1 152750
5,8 37 krytyków
Trzynaście powodów
powrót do forum serialu Trzynaście powodów

Drugi sezon

ocenił(a) serial na 9

Przymierzam się do oglądania drugiego sezonu, co sądzicie ? ;-) Warto ?

kilmenyy

Ja myślę że warto :),będą poruszone wątki o których nie mieliśmy pojęcia w 1 sezonie,niektóre sprawy się wyjaśnią,no i w sumie każdy się go bał że będzie gorszy itp a myślę że dał radę :)

ocenił(a) serial na 8
Madziulkaa01

Też myślę, że dał radę, ale ostatni odcinek mnie rozwalił. Chyba nie mogli wymyślić gorszego zakończenia. :(((

agrest998

Mnie to wzruszył bardzo ostatni odcinek :(

użytkownik usunięty
ocenił(a) serial na 8
kilmenyy

Nie warto zawracać sobie głowy i psuć dobrego wrażenia po pierwszym sezonie. Wątki zostają na siłę rozciągnięte, w ogóle cały sezon to rozwlekanie historii i odgrzewanie kotleta. Dodane są też nowe wątki, jakieś pożal się Boże sekrety... A sposób, w jaki Hannah pojawia się w drugim sezonie, to śmiech na sali.

ocenił(a) serial na 9
Eufrozyna

Dlaczego śmiech na sali ? Właśnie takie przedstawienie Hannah jest bardzo trafne, pokazuje jak bardzo Clay nie mógł poradzić sobie ze stratą ukochanej osoby. Po za tym sceny z ich udziałem zawsze są świetne i wzruszające.

kilmenyy

Jest inny od pierwszego, ale warto to obejrzeć, gdyż stanowi uzupełnienie, taką kontynuację cyklu. Możemy poznać lepiej bohaterów i ich dalsze losy. Zrozumieć motywy ich postępowania.