Jestem po pierwszym odcinku drugiego sezonu i w ogóle nie mogę sobie przypomnieć historii Tylera.. Ktoś mógłby mi w skrócie opisać jego postać? Co się z nim działo w pierwszym sezonie? To samo w kwestii Alexa.. Jak to się stało, że targnął się na swoje życie? Coś konkretnego wydarzyło się/było pokazane, czy po prostu nie mógł już tego wszystkiego wytrzymać? Z góry dzięki za pomoc! :)
Taylor jest fotografem, w 1 sezonie spodobalo mu sie Hannah i robil jej zdjecia z przyczajki. Az w koncu trafil na to, jak Hannah spedzala czas z Cortney w domu i tamta ja pocalowala. Potem Hannah poszla do niego, zeby oddal jej te zdjecia. Taylor powiedzial ze oddal jej wszystkie i sie zapytal czy sie z nim umowi. Hannah powiedziala "serio? " i sie rozesmiala. Dlatego Tayler rozeslal je po calej szkole. Za to trafil na kasete nr 4
Dziękuję! :) A jak to było z Alexem? Teraz nikt nie chce mu powiedzieć dlaczego targnął się na swoje życie i wszyscy zachowują się, jakby zrobił coś strasznego i żeby lepiej o tym nie pamiętał.. a ja właśnie nie pamiętam co takiego się z nim działo :) Przyjaźnił się z Hannah, ale nie kojarzę, aby wyrządził jej jakąś krzywdę.. Przyjaźń się rozeszła, ale zrobił jej coś? Przyczynił się do jakiegoś przykrego wydarzenia? Chyba, że to będzie wyjaśnione w dalszych odcinkach drugiego sezonu?, to poczekam:)))
Bedzie to wyjasnione w 2 sezonie :P W 1 sezonie bylo pokazane jedynie ze stworzyl liste na ktorej umiescil Hanne ze ma najlepszy tylek i dlatego faceci zaczeli jej dokuczac w szkole bardziej, biorafc ja za latwą.