PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=762209}

Trzynaście powodów

Thirteen Reasons Why
2017 - 2020
7,1 152 tys. ocen
7,1 10 1 152387
5,6 28 krytyków
Trzynaście powodów
powrót do forum serialu Trzynaście powodów

Czy ktoś mógłby mi jeszcze raz wypisać wszystkie powody ?

- Justin zrobił zdjęcie jej majtek, a potem koledzy to rozesłali, wszyscy mieli ją za dziwkę. Potem nie zareagował jak jego kumpel gwałcił Jess, zgodził się na to
- Jess ją zlała jako przyjaciółka, potem spoliczkowała, niesłusznie oskarżyła
- Alex zrobił listę i umieścił na niej jej imię, jako najlepszy tyłek w szkole
- Marcus umówił się z nią na randkę tylko dlatego, że miał ją za łatwą i chciał ją zmacać przy kolegach by im zaimponować
- Zach chciał się z nią szczerze umówić więc Hannah się na niego wydarła, a potem napisała mu liścik który znowu on olał, a następnie wykradał jej "komplementy"
- Tyler ją prześladował i robił jej cały czas fotki
- Courtney najpierw ją zlała bo wyszło na światło dzienne zdjęcie jak się całują, a ona ukrywała bycie lesbijką, no a potem żeby się ukryć rozpowiadała że na zdjęciu jest tylko Hannah całująca się z jakąś dziewczyną, i ogólnie nagadywała na nią znowu ze jest dziwką
- Cheerleaderka murzynka strąciła znak drogowy i uciekła z miejsca zdarzenia choć Hannah prosiła ją by została, następnie był wypadek samochodowy i ktoś przez to zginął
- nasz Clay.. cóż Hannah nie zasługiwała na naszego Claya, kochała go ale nie chciała zmarnować mu życia, dlatego też się zabiła
- Ten cały psycholog szkolny, murzyn - nie wysłuchał jej jak przyszła z problemem
- no i oczywiście Bryce, zgwałcił ją i Jess

I tak oto zgubiłam jakieś 2 powody i nie wiem gdzie są, pewnie to przez to że połowa była tak błaha że już się zapomniało

iriye

Dzięki za odpowiedź. Rzeczywiście niektóre powody sprawiały wrażenie lekko naciąganych, jednak sam serial jak najbardziej pouczający i pokazujący problemy oraz "problemy" nastolatków.