Co sądzicie o zwiastunie 3 sezonu? Mi się bardzo podoba pomysł na kolejną część. Choć przyznam, że postać Bryce`a była dobrze zagrana i wprowadzała coś ciekawego do fabuły więc liczę na retrospekcje. Teraz kwestia wykonania i scenariusza. Zwiastun zachęca.
Mam mieszane uczucia. Moim zdaniem serial powinien zakończyć się na pierwszym sezonie, bo drugi był straszną klapą i mam nadzieję, że trzeci postawi tę historię na nogi, bo pomysł jest dobry. Jak napisałeś/aś, pozostaje kwestia wykonania i scenariusza.
Muszę jednak napisać, że niesamowicie rozwalił mnie tekst matki Bryce'a.
"Chcę wiedzieć, dlaczego mój syn nie żyje."
... xD
No domyśl się kobieto, dlaczego twój syn, który był gwałcicielem i zwyczajnym śmieciem nie żyje.
Każdy miał powód by życzyć mu źle, a matce nie ma się co dziwić, że chce poznać bezpośrednią przyczynę.. Myślę, że ten sezon ma większy potencjał niż drugi :-)
Zdaje sobie z tego sprawę, ale w dalszym ciągu brzmiało to śmieszne.
Z potencjałem się zgadzam i mam nadzieję, że zostanie wykorzystany, skoro planowany jest jeszcze czwarty sezon.
Jestem mile zaskoczona i dobrze się zapowiada. Obawiałam się po ostatnich scenach 2 sezonu, że zrobi się z tego jakiś marnej jakości science fiction albo kryminał najniższych lotów, a tu niespodzianka. Osobiście stawiam, że nikt go nie zabił, tylko sam popełnił samobójstwo.