PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=762209}

Trzynaście powodów

Thirteen Reasons Why
2017 - 2020
7,1 153 tys. ocen
7,1 10 1 152511
5,8 35 krytyków
Trzynaście powodów
powrót do forum serialu Trzynaście powodów

nie wiem jak wam ale mi od poczatku cos nie grało. mniej wiecej raz na odcinek albo kilka odcinkow jakos tak z nikad pojawiał sie ten cały monty wtracał jakis głupi i malo znaczacy tekst i znikał, zadna kaseta go nie dotyczyła ale zawsze gdzies tam był na drugim planie, kumplował sie z głownymi postaciami ale wydawało sie ze nic nie znaczy i jest zwykłym zapchajdziurą w tym serialu. w drugim sezonie juz wystepowal nieco czesciej niz w pierwszym wiec zaczalem sie zastanawiac czy on moze nie jest jakas osoba ktora wywroci ta historie do gory nogami. jak chyba w 10 albo 11 odcinu s02 alex przypomniał sobie scene w jaccuzi stwierdziłem ze to musiało tak byc i serial wydawał mi sie niemal idealnie napisany ze ten monty cały czas gdzies sie przewijał ale siedzial w ciszy, zeby na koniec jednak wsypnie brycea.

no coz ... to co jednak sie stało z jego postacia, scena w toalecie, finał rozprawy i to moim zdaniem durne zakonczenie (wolalbym strzelanine albo chociaz nieco bardziej stanowacza forme rewanzu ze strony taylora).

reasumujac ogladało sie całkiem spoko ale było wiele meczacych rzeczy, mocne 6/10