PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=428231}

Twarzą w twarz

2007 - 2008
6,7 12 tys. ocen
6,7 10 1 12024
7,5 4 krytyków
Twarzą w twarz
powrót do forum serialu Twarzą w twarz

JEZDZIL W TA I Z POWROTEM A WALACHOWA BEDZIE CZEKAC AZ SIE ODEZWIE ,A KIERSZNOWSKI Z BOBROWSKIM BEDA GO SZUKAC??TROCHE TO SIE KUPY NIE TRZYMA, CHCOIAZ WIDZE PEWNE PODOBIENSTWO W STOWRZENIU NA SILE POLSKIEGO"SCIGANEGO" .TYLKO GDZIE MALASZYNSKIEMU DO FORDA.NA RAZIE SREDNIO NA JEZA, JA BEDE CHYBA TYLKO SERIAL OGLADAL DLA LADNEJ ZMUDY TRZEBIATOWSKIEJ:)

obserwator_4

Dobre, dobre xD Ja jednak będę oglądać dla Bobrowskiego ;)

ocenił(a) serial na 10
obserwator_4

a w Prison breaku nie ucieka? Prawie wszystko takie same jest i co nikomu to nie przeszkadza ;/

Pawcik_2

na wikipedii pisze ze ważka chce udowodnic swoją niewinnosc...ale przeciez to on zabił czerkawskiego bo opowiadał o tym tej swojej lasce...wiec co on chce udowdnic? nie czaje tego serialu :|

ocenił(a) serial na 10
BradMan

ja mysle ze jednak ich nie zabil a powiedzial tak Marcie aby ja wystraszyc i zeby wyjechala z polski :) a w zwiastunach jest powiedziane "sklamal z milosci" :)
pzdr:)

BradMan

On ich nie zabił, powiedział po to zeby ja wystraszyc, jak zreszta ktos tu napisal:PW Pierwszym odcinku bylo pokazane co sie działo sie :P

obserwator_4

A ja dodam ze ukradl mi przezwisko chociaz jedna literka sie nie zgadza ... ;/;/;/