A tu się mylisz z tego co wiem to będzie druga seria "Twarzą w twarz" i TVN wyemitują ją jesienią przyszłego roku, natomiast wiosną 2008 wyemitują drugą serię "Odwróconych"...
Serial na pewno był lepszy od "Kryminalnych". Mogłaby powstać kolejna część z rozbudowanymi niektórymi postaciami drugoplanowymi. Np. sekretarka Zarzyckiego (świetna Sylwia Wysocka)aż się prosi ,żeby ja wyeksponować.
O nie, niech już nie kręcą więcej serii. Małaszyński na jakieś warsztaty aktorskie, żeby wreszcie wypluł kij od miotły, który połknął i wtedy nakręcić z nim jakiś fajny serial. Nigdy więcej "Twarzą w twarz". Wybaczę Ci Patryk tą gafę pod warunkiem, że TVN już się więcej nie pokusi na emisję tego shitu.
Fajnie że powstanie druga ;)
Lubie ten serial,jest taki..no nie wiem ale oglądałam wszystkie odcinki bo poprostu tak wyszło xD.He ;))
a ja bardzo lubie ten serial i mialam nadzieje ze na 1 serii poprzestana:/ bo znajac zycie to spieprza sprawe i zal bedzie patrzec... pozdro dla fanow serialu - jednego z najlepszych ostatnimi czasy w polsce...
chyba jednak bedzie druga seria...
http://pawelmalaszynski-informacje.blog.onet.pl/
na tym blogu jest okładka DVD i pisze: sezon pierwszy wiec niewiem po co by napisali jak by nie miała powstac kontunuacja...w sumie mozna tą okładke dodac jako plakat...moze sie ktos tym zajmie ;D pozdro