O rany co to jest porażka... :/ Dlaczego taką role wzieła taka brzydka aktorka??? Już bym wolał Anie Przybylską albo Marte Żmude-Trzebiatowską w roli Marty.
Też jestem tym zniesmaczony,ale Przybylska byłaby jeszcze gorsza,przecież ona już się maksymalnie przejadła,zresztą nigdy jej nie lubiłem.
Kur.. w co drugiej reklamie występuje :/.
Przybylska, ten plastikon?
Niech ona lepiej pije wodę, co nie świeci!
A Magda jest bardzo ciekawą kobietą.
Ma interesującą, niebanalna urodę i coś w sobie.
Jest urocza, ale nie dla każdego. Chłopcom w dresach z pewnością się nie spodoba - dla nich Doda i Mandaryna.
A Żmuda troche za młoda na chirurga plastyka, nie sądzisz ? :)
zgadzam się z Tobą danielp.
a tak w ogóle to od kiedy do filmów bierze się same ładne aktorki? (chociaż Magdalena Walach jest wg mnie ładna) Myślałam, że najważniejsza jest dobra gra, a nie piękna buźka...
Czy ja wiem czy Żmuda za młoda..?? Po charakteryzacji byłoby OK :) A co do Ani Przybylskiej to mam inne zdanie. Dla mnie Ania to uroda + talent. Ktoś pisał ze do rolo Marty nadawałaby się Cielecka. Hmm... Powiem szczerze że pomysł nie najgorszy. Ale to rola nie dla niej.
eLo
Przybylska,Walach,Doda,Mandaryna...wszystkie One dla mnie są brzydkie.
Pierwsza to anorektyczka,drugiej komentować nie trzeba,a pozostałe względnie wyglądają tylko z kilogramem tapety na twarzy.
Ale z drugiej strony ludzie mają dość Cieleckiej i Małaszyńskiego jako serialowej pary.
A moim zdaniem Magdalena Walach jest piękną kobietą. Sama chciałabym tak wyglądać. No, ale cóż... nie miałam tak dużo szczęścia.
no ludzie co z wami. W przypadku aktora/aktorki nie jest nsjważniejsza uroda, ale talent. Chociaż to zzależy od roli. Ale w twarza w twarz najwyraźniej nie potrzebowali ładnej tylko zdolnej aktorki. Weźcie, wiecej zwracania uwagi na talent, jeśli jest, niż na urode bo ona naprawde nie jest najważniejsza.
Pozdro
A dla mnie Magdalena Walach pasuje do tej roli. Wolelibyscie, żeby kolejny raz grała Joanna Brodzik bo ja nie, a Magda jest spoko.
Nie jest taka zala a co wazniejsze jest bardzo dobra aktorka co pokazuje w tym serialu
No tak, amerykanie przyzwyczaili wszystkich, że przystojni główni bohaterowie rozkochują w sobie przepiękne dziewczyny. Proszę, dajcie że spokój. Jesteście tacy płytcy. Wygląd nie jest najważniejszy, tylko gra aktorska (chodź przyznam, że momentami Walach wypata kiepsko, a ogólnie przeciętnie). Ja cieszę się, że producenci złamali ten stereotyp. Walach nie jest super-pięknością, raczej przeciętną kobietą.
A mnie pani Walch w roli Marty bardzo odpowiada. Jest jednym z powodów, dla których serial ten oglądam. Miła to odmiana zobaczyć dobrą aktorkę, która nie wdzięczy się głupawo do kamery jak pani Brodzik i jej podobne. Jeśli miałabym jeszcze kogoś wybierać do tej roli byłaby to Maja Ostaszewska.
Jak dla mnie to Przybylska jest sztuczna :/
Zawsze mnie denerwowała i nie chciałabym widzieć jej w tym serialu.
Walach może nie jest pięknością, ale nie uroda- tym bardzie w takich filmach- jest najważniejsza. Przede wszystkim talent.
Co do Małaszyńskiego- to mi już się przejadł.
Oglądałam tylko kilka odcinków i dla mnei film średni, ale nie będę go oceniać.
Pozdrawiam
Moim zdaniem Magdalena Walach całkiem dobrze spisuje sie w swojej roli. Dość mam już tych wszystkich sztucznych aktorek, które przewijają się prawie caly czas na ekranie.
A ona wypada całkiem naturalnie. Do tego sympatycznie wygląda. I wydaje mi się że fajną parę tworzą z Wiktorem :)
Najlepsza w tym serialu jest rola Marty Żmudy Trzebiatowskiej. Nie dość,że dziewczyna jest fajna, to jeszcze potrafi przynajmniej grać. Co do Walach. Mi się nie podoba,ale to rzecz gustu. Wolałbym właśnie Martę w roli Marty:)(śmiesznie to brzmi)