PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=428231}

Twarzą w twarz

2007 - 2008
6,7 12 tys. ocen
6,7 10 1 12024
7,5 4 krytyków
Twarzą w twarz
powrót do forum serialu Twarzą w twarz

Mam pewną teorię co do wydarzeń w Babicach. Myślę że Huberta zabił Marcel, bo był zakochany w jego żonie.

ocenił(a) serial na 6
Mala_2

Też tak od razu sobie pomyślałem. A jak będzie się okaże.

thuglife1989

Jeżeli to on by zabił tego policjanta, to jaki cel miałby wściaganiu Ważki? Ważka,wiadomo,bedzie probował udowodnic,ze to nie on i moze mu sie uda,a gdyby daliby mu spokoj i zniknalby na amen w tej szwajcarii to nikt niczego by nie udowodnił.

Binula

Ale przeciez po to Ważka chciał wrócić do kraju żeby się oczyścić z zarzutów. Więc skoro Marcel wiedział że Wiktor wraca do kraju mógł podjąć wszelkie działania aby go przymknąc, udowodnić mu winę i mieć święty spokój. A Ważka nie miał by zbyt wielkiej możliwości obrony, bo dowody na niego mieli mocne. Gdyby Marcelowi udało się od razu po przylocie do Polski przymknąć Ważkę to w tym momencie byłoby już po sprawie... Ja również uważam że to Marcel... ma solidny motyw, miał też duże możliwości zacierania śladów i preparowania dowodów jako policjant, choć jeszcze możemy być zaskoczeni pod koniec. Ale moja intuicja mówi mi że to jednak on :)

ocenił(a) serial na 7
Mala_2

Tak, ale załóżmy, że jest to Marcel. Więc ja na jego miejscu udawalabym zrospaczoną po śmierci przyjaciela, i udawalabym, że chcę się zemścić na tej osobie, tak dla niepoznaki. A jak juz by go wsadzili byłabym wtedy całkowicie bezpieczna nie?

Lexie_

No niekoniecznie,bo to ze zgarną Ważkę, nie znaczy,ze nie bedzie on probowal sie bronic i udowodnic swoja niewinnosc. Kasy ma dosc,wiec moze zatrudnic jakiegos superadwokata.

ocenił(a) serial na 7
Binula

Sądzisz, że nia zabrali by mu tej kasy albo Marcel, postarałby się uniemożliwić mu to? Po drugie, Ważka nei wiedziałby, że to Marcel, a Marcel mógłby zacierać ślady, w końcu jest policjantem... Jedna część mnie, mówi mi, że to Marcel, a Brazyl tylko to wykradł, a druga mniejsza jest przeciwna temu. Już nie wiem co mysleć, tak mieszają :P

ocenił(a) serial na 1
Mala_2

Moje gratulacje, teoria się sprawdziła............

ocenił(a) serial na 7
erolek_2

Hmmmm, masz na myśli mnie czy kogoś innego? Marcel macza w tym palce na 80%, ja wiem to od początu... On cholernie kręci, i nie da Ważce wyjść z tego cało...