PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=428231}

Twarzą w twarz

2007 - 2008
6,7 12 tys. ocen
6,7 10 1 12032
7,5 4 krytyków
Twarzą w twarz
powrót do forum serialu Twarzą w twarz

No i koniec

ocenił(a) serial na 10

Napiszę bez spoilerów, żeby nie psuć niespodzianki tym, którzy jeszcze nie obejrzeli.

Podobał mi sie ostatni odcinek, ale i tak w moim rankingu na pierwszym miejscu stoi odcinek 11. Ten był przesadzony, niektóre sceny biją w oczy naiwnością, efekty specjalne pozostawiają wiele do życzenia, moment wybuchu [ostatniego] był imo wprost obrzydliwy.

Brakowało mi Oli, zakończenie pozostawiło po sobie niedosyt. Wolałbym zobaczyć trochę konkretniejszą przyszłość Anity czy też Marty i Wiktora.

ocenił(a) serial na 4
hakuz

BO ostatni odcinek to porażka. Efekty specjalne są jeszcze bardziej chałowate od potworów z filmu "Wiedźmin". Tak naiwnego serialu dawno nie było. Ten scenariusz był pisany 4 lata,a wygląda jakby był pisany na klopie w 4 minuty. Jest cholernie niedopracowany. Już nie wspominając o tym,że zamiast zalatywać kinem sensacyjnym,jakim podobno miał zalatywać,przypomina kolejną serię "Magdy M". Jednak dzięki nawet niezłemu odcinkowi 11 i fajnej grze Marty Żmudy Trzebiatowskiej oceniam serial na 4/10. Oby druga seria nie powstała.

ocenił(a) serial na 6
quentintarantinofan

Zmartwię Cię, bo powstanie :) Czytałem, że to pewne.

ocenił(a) serial na 10
zargen5

i to właśnie mnei dobija, bo po tak żałosnym ostatnim odcinku, zwłaszcza, że poprzeczke zawyżyli sobie boskim przedostatnim, ja wstydziłbym się robić jakiejkolwiek kontynuacji na ich miejscu.
Praktycznie większość wątków się rozwiązała, to ciekawe o czym tę drugą serie zrobia? Co, wymyślą Zarzyckiego kierującego wielka mafia z więziennej celi ktory kaze porwac marte albo dziecko jej i wiktora? ;/ zenada.

Btw. jak podgłosniłem na maksa scene w ktorej Marta i Wiktor żegnają sie, ta jej przyjaciółka powiedziała do dziecka "Pa, Olu" - Olu - przynajmniej tak dało sie usłyszeć. Takie imie było do przewidzenia ;p

hakuz

hahaaa. a w drugim sezonie się okazuje, że jednak Tomek. kolejny błąd?

ocenił(a) serial na 7
hakuz

Nio te efekty specjalne to bajka. A w ogóle jak oni upadli od tego wybuchu to inna kobieta na miejscu Marty by poronila bo to byl na prawde grozny upadek :)

Juszka89

Dobre było jak Hubert strzelał do Waszki tam gdzie była ta konferencja i żadna kulka go nie trafiła (LOL) no i schował się w tej jakże świetnej kryjówce...Hubert mógł go zabić kilka razy. :P

No i to że policjanci stali sobie i patrzyli jak komuś nie działa identyfikator i nie podeszli do niego...dobre. :D

Teraz reklama a potem świetne efekty specjalne. :D :D

PS: jak Hubert uciekał przed policją przez ten trawnik, to za nimi szła jakaś babcia i tak obojętnie się spojrzała co się dzieje i poszła dalej. :P

They_Are_Not_You

hehe...wybuch był genialny. xD swoją drogą wyglądało trochę tak jakby główna para skoczyła przed wybuchem a nie w trakcie...

A Huberta rozpierd....