PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=428231}

Twarzą w twarz

2007 - 2008
6,7 12 tys. ocen
6,7 10 1 12024
7,5 4 krytyków
Twarzą w twarz
powrót do forum serialu Twarzą w twarz

Po prostu muszę to napisać. Na początku dawałem temu serialowi kredyt zaufania, miałem nadzieję, że może jednak coś..

Niestety - zawód na całej linii. Panie Patryku, tu poszło chyba za dużo pieniędzy, aż nie chce mi się wierzyć, że po Pitbullu można zrobić coś takiego! Serial był mierny, zrobiony na szybko, efekciarski, no i ta końcówka - gdyby była na poziomie, może i cały film odebrałoby się inaczej. Ale 12 odcinek to już koszmar nad koszmary, Marcel rzuca w Ważkę prętem (...), Marta mimo wszystko nadal jest w ciąży (choć powinna poronić już chyba 15 razy), tych wpadek jest od cholery. Jedyne, co można pochwalić, to zdjęcia. Mam wrażenie, że ten serial powstał tylko dla Pawła Małaszyńskiego, ba, śmiem twierdzić, że gdyby nie objęcie produkcji przez TVN, wyszedłby z tego dobry kawał akcji. A tak, jest tylko mnóstwo zmarnowanego materiału, nawet aktorzy są jakoś przytłoczeni, niewyraźni. O dialogach nie wspomnę.

Kończąc, Panie Patryku - z całym szacunkiem - nie tędy droga. Ta produkcja powinna być przestrogą. A mogło być tak pięknie..

Ł.W