Spodziewałem się jakiejś szmiry, a tutaj ? Wspaniała muzyka, scenografia, pomysł i fabuła ! fantastyczne :D jestem pod wrażeniem.
Ja tak samo :D Mimo iż faktycznie niektóre sytuacje były naciągane, to i tak serial bardzo mi się podoba (i to już po pierwszym odcinku :D).
Ja się cieszę, że w serial ma dobrą obsadę jak na Polskie realia. Przecież Bobrowski czy nawet Małaszyński to obecnie czołówka Polskich aktorów, do tego Wieczorkowski z "Klanu" i Krzysztof Kiersznowski, który jest bardzo charakterystycznym aktorem. Czekałem w pierwszym odcinku na piękną Martę Żmudę-Trzebiatkowską, ale się niestety nie doczekałem.
no przeciez Malaszynski Wieczorkowski i Bobrowski to czolowka ale serialowych gniotow:/ kolo na prawde dobrych polskich aktorow to oni nawet nie stali.
Jeśli chodzi o Małaszyńskiego - 1. sezon "Magdy M." był bardzo udany, przynajmniej moim zdaniem.
Jeśli chodzi o Wieczorkowskiego - "Klan" - no comment (na szczęście chłopak już dawno wymiksował się z tego tasiemca), ale już "Fala zbrodni" - bardzo dobry serial.
Jeśli chodzi o Bobrowskiego - "Odwróceni" i 1. sezon "Magdy M." z jego udziałem bardzo mi się podobały.
Reasumując, nie mogę zgodzić się z przedmówcą... ;)
Co do Bobrowskiego się nie zgodzę,bardzo dobry aktor,z Polskich mój ulubiony,choć nie ukrywam,że głównie dzięki roli "Skalpela" w Odwróconych,gdzie zagrał na 11/10.
cóż dziekuje za rade hehe w każdym razie ja nie twierdze z nie lubie tych aktorow, i ze nie wykazują sie w teatrze (choc piorunujacego wrazenia raczej nie robia...) ale to jest forum filmowe a ich role w serialach szczegolnie sa dla mnie kiepskie po prostu.