PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=428231}

Twarzą w twarz

2007 - 2008
6,7 12 tys. ocen
6,7 10 1 12024
7,5 4 krytyków
Twarzą w twarz
powrót do forum serialu Twarzą w twarz

Wspaniały !!

ocenił(a) serial na 10

Spodziewałem się jakiejś szmiry, a tutaj ? Wspaniała muzyka, scenografia, pomysł i fabuła ! fantastyczne :D jestem pod wrażeniem.

ocenił(a) serial na 8
Matteuszz

Ja tak samo :D Mimo iż faktycznie niektóre sytuacje były naciągane, to i tak serial bardzo mi się podoba (i to już po pierwszym odcinku :D).

Mathisek

Ja się cieszę, że w serial ma dobrą obsadę jak na Polskie realia. Przecież Bobrowski czy nawet Małaszyński to obecnie czołówka Polskich aktorów, do tego Wieczorkowski z "Klanu" i Krzysztof Kiersznowski, który jest bardzo charakterystycznym aktorem. Czekałem w pierwszym odcinku na piękną Martę Żmudę-Trzebiatkowską, ale się niestety nie doczekałem.

ocenił(a) serial na 10
Klinar

tez sadze ze bedzie to udany serial zobaczymy czy sie sprawdzi

kinoman85

Też mi się podoba: dużo akcji, ostry początek zapowiada się ciekawie.

Klinar

no przeciez Malaszynski Wieczorkowski i Bobrowski to czolowka ale serialowych gniotow:/ kolo na prawde dobrych polskich aktorow to oni nawet nie stali.

ija001

Jeśli chodzi o Małaszyńskiego - 1. sezon "Magdy M." był bardzo udany, przynajmniej moim zdaniem.

Jeśli chodzi o Wieczorkowskiego - "Klan" - no comment (na szczęście chłopak już dawno wymiksował się z tego tasiemca), ale już "Fala zbrodni" - bardzo dobry serial.

Jeśli chodzi o Bobrowskiego - "Odwróceni" i 1. sezon "Magdy M." z jego udziałem bardzo mi się podobały.

Reasumując, nie mogę zgodzić się z przedmówcą... ;)

ocenił(a) serial na 4
Matteuszz

Co do Bobrowskiego się nie zgodzę,bardzo dobry aktor,z Polskich mój ulubiony,choć nie ukrywam,że głównie dzięki roli "Skalpela" w Odwróconych,gdzie zagrał na 11/10.

Al_Capone_3

ija001 - radzę czasami chodzić do teatru. ;) i nie oceniać gry aktorskiej po 2 czy 3 serialach...

They_Are_Not_You

cóż dziekuje za rade hehe w każdym razie ja nie twierdze z nie lubie tych aktorow, i ze nie wykazują sie w teatrze (choc piorunujacego wrazenia raczej nie robia...) ale to jest forum filmowe a ich role w serialach szczegolnie sa dla mnie kiepskie po prostu.

ija001

dwa słowa-"monumentalny uwiąd"
mof