PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=428231}

Twarzą w twarz

2007 - 2008
6,7 12 tys. ocen
6,7 10 1 12024
7,5 4 krytyków
Twarzą w twarz
powrót do forum serialu Twarzą w twarz

coś czuję,że będzie to druga "Magda M." tyle,że w wersji sensacyjnej...zgadza się nie tylko główny aktor ale i pora emisji ;)nowoczesne wnętrza,piękni ludzie,zapierające dech w piersiach widoki na stolicę (i nie tylko),szybkie samochody,modne ubrania,idealne wypowiedziane,nie za długie dialogi, od czasu do czasu okraszone słabym dowcipem,słowem-serial nierealny i sztuczny!aż boję się obejrzeć pierwszy odcinek,choć zrobię to z czystej ciekawości(i dla Magdy Walach,która bardzo lubię) aha-śmieszy mnie też Małaszyński "przed" i "po" operacji.czy twórcom serialu wydaje się,że jak przykleją bohaterowi do twarzy niewielka bliznę i dokleją mu blond grzywkę będzie się czymś różnił od bohatera po przemianie??mogli się bardziej postarać w tej charakteryzacji..wielkie halo z operacja plastyczną,a tu tylko mała blizna...ech...

kalela

Synu zwarz na to, że za reżyserię i scenariusz odpowiada Vega a on pokazął w Pitbullu, że potrafi z każdego coś wykrzesać dlatego czekam na to i liczę, że wreszcie powstanie jakaś dobra produkcja TVNowska (byli Odwróceni, ale też mi średnio podeszli).

kolosimo

no ale właśnie przez to ,że jest to produkcja TVNowska nastawiam się na serial klasy B!bo czy można nazwać realnym i dobrym serialem choćby taki jak wspomniany przez Ciebie serial "odwróceni" czy na przykład "kryminalni"...??no nie sądzę...dla mnie naprawdę dobrym serialem sensacyjno-kryminalnym był "oficer".TVN robi zawsze dużo szumu wokół swoich produkcji,"świadek koronny" zanim jeszcze wszedł do kin był mi znany z zajawek z TVN-u i w kinie miałam wrażenie,że oglądam ten film po raz drugi.żenada!no ale zobaczymy dzis o 21:30...
p.s a tak poza wszystkim to nie jestem "synem" a "córką"...pozdrawiam:)

ocenił(a) serial na 10
kalela

Ludzie, co jęczycie ?! ;/ serial jest naprawdę dobry...na światowym poziomie...mówicie, ze jest nierealny ? co ? wolicie m jak miłość, czy plebanię ?! ;/ ... żenada...