PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=725199}
8,0 28 tys. ocen
8,0 10 1 27850
8,7 31 krytyków
Twin Peaks
powrót do forum serialu Twin Peaks

Cześć, niestety nie miałem jeszcze okazji obejrzeć Twin Peaks bo dopiero niedawno odkryłem ten serial jak oglądałem "Miasteczko Wayward Pines".

Czy sezon 3 jest kontynuacją czy całkiem nowym serialem z nową historią? Bo tak to trochę dziwne zrobili.. nie połączyli sezonu 3 do już istniejącej strony na Filmwebie tylko stworzyli nowy tytuł "Twin Peaks 2017" Więc kieruję pytanie. Czy mogę zacząć od sezonu 3 czy jednak wrócić do pozostałych dwóch?

ocenił(a) serial na 10
sewerynsenior

Były już tu tego typu pytania, i większosc ludzi się zgadza, ze b ciężko zrozumieć 3 sezon bez pozostałych dwóch... zresztą, stare Twin Peaks jest swietne, i na co go nie obejrzeć?

użytkownik usunięty
sewerynsenior

Występuje sporo nowych wątków, ale bez poprzednich sezonów się nie obejdzie moim zdaniem. Jest pobieżne przypomnienie tego co się działo w ostatnim epizodzie 2 sezonu, ale nie ma tzw. wprowadzenia, kto jest kim etc, a same wątki są ukazywane fragmentarycznie. Akcja 25 lat później płynie naprzód.

sewerynsenior

Dzięki w takim razie zabieram się za Twin Peaks S01 :) Wybaczcie za pytanie, faktycznie był podobny wątek nie sprawdziłem wcześniej.