PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=725199}
8,0 28 tys. ocen
8,0 10 1 27850
8,7 31 krytyków
Twin Peaks
powrót do forum serialu Twin Peaks

Finał

ocenił(a) serial na 5

Wiem, że finał był już dawno, ale muszę się podzielić z Wami moją teorią :D Wydaję mi się, że Cooper tak naprawdę uratował Laurę, a to wszystko - ten cały powrót do jej życia był powiązany z wołaniem na końcu ''Laura''. Może to trochę niedorzeczne, ale widzę w tym trochę sensu. Laura się przestraszyła bo mógł być to dla niej koszmar, a wołała ją mama np na śniadanie!
Co myślicie? :D

ocenił(a) serial na 8
Kubs__22

Raczej to Zły dopelenger Laury. Zauważ że jak Cooper po nią przyjechał miała trupa w mieszkaniu. Na końcu 2 sezonu Cooper po tym krzyku okazał strach i przegrał z dopelengerem. Raczej to tez aluzja,żeby tu coś nie tak. Lynch znowu tego dokonał ilu ludzi tyle interpretacji.

ocenił(a) serial na 5
batesmotel27

Teraz utworzyła mi się kolejna teoria XDDD To jest właśnie urok Twin Peaks <3 Mimo, że ten 3 sezon mnie nie przekonał :/

ocenił(a) serial na 9
Kubs__22

Poczytaj teorie dotyczace numeru 430, to jest dopiero gratka. A im dluzej mysle o 3 sezonie tym szybciej zapominam o 1:)

Kubs__22

waggish/2017/twin-peaks-finale/ - tę teorie potwierdził sam Kyle MacLachlan na twitterze więc myślę, że jest najbardziej wiarygodna.

ocenił(a) serial na 5
invein

Dasz linka do tej teorii?

Kubs__22

skopiuj początek i wklej w google.

ocenił(a) serial na 9
Kubs__22

No nie wiem, w scenie gdzie Lynch spotyka Laurę też występuje to wołanie.