PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=725199}
8,0 28 tys. ocen
8,0 10 1 27640
8,9 29 krytyków
Twin Peaks
powrót do forum serialu Twin Peaks

Ja to kupuję.

Jest trochę grania na nostalgii i jest dużo nowości. Podejrzewam, że pilot jest bardziej pokręcony niż będzie reszta odcinków.

nigris

Oj to się zdziwisz XD

Fass_

Oczywiście mam nadzieję, że zdziwię się nie raz :)

nigris

Oglądając dwa pierwsze odcinki cały czas okłamywałem się, że mi się podoba. Nie wiem jak będzie dalej, ale na razie całość wydaje się pokręcona i nudna. Nie czuję Twin Peaks. Liczę, że dalej będzie tylko lepiej.

ocenił(a) serial na 5
mikko91

Właśnie męczę pierwszy odcinek i mam mieszane uczucia. Oczywiście oglądać będę do końca ale...

ocenił(a) serial na 10
nigris

Pilot najabrdziej pokręcony. Potem Coop wychodzi z lodge i się zaczyna najdziwniejszy wątek jaki widziałem, ale śmieszny :D

kashmir23

Mówisz, że pilot jest mniej pokręcony od wychodzenia z gniazdka, rzygania garmonbozią, trzeciego Coopera ktoremu maleje ręka, potem staje się obłoczkiem dymu z którego przekształca sie w złotą kulkę (XDDD)?

ocenił(a) serial na 10
Fass_

Tak, bo to jedne z nielicznych scen w odcinkach 3 i 4.

nigris

Pierwsze dwa odcinki są przytłaczające, co wielu może odrzucać. W trzecim wraca humor, a w czwartym jest go jeszcze więcej, czuć już że to stare, dobre Twin Peaks.

Urubus

Tak, tak właśnie tak :D

ocenił(a) serial na 10
nigris

Gdzie można obejrzeć pilot 3 sezonu? Znalazłam odcinek pierwszy s03e01, czy jest coś jeszcze przed tym?