PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=725199}
8,0 27 tys. ocen
8,0 10 1 27445
8,9 29 krytyków
Twin Peaks
powrót do forum serialu Twin Peaks

Odcinek dobry, ale na pewno nie jeden z lepszych z całego Twin Peaks. Najlepszy w 3 sezonie to fakt, ale do pierwszych dwóch mu daleko moim zdaniem. I faktycznie odcinek zarąbisty, ale wątek młodego Thorna czy Shelly kompletnie mnie nie obchodzi, bo pojawił się jakby z nikąd i pewnie po nic. Wszystkie te postacie pojawiły się w 3 sezonie łącznie z 20 minut. Jestem nimi równie zaciekawiony co wątkiem Ike'a czyli wcale. Ja chce więcej czarnej chaty, olbrzyma, mrocznej muzy Baldamentiego, takiego wątku jak z Thrumanem i Hawkiem oraz z Pienkową Damą, Gabrozjii , Elektryczności, niechaj wreszcie dotrą do SYCAMORE TREES!!!

ocenił(a) serial na 9
Bartekh28

No odwazna teza. Oryginalny TP to 30 odcinkow i cos mi sie wydaje, ze co najmniej kilka z 2 sezonu bylo slabszych niz 3 sezon jako taki.Mysle, ze Horne nie pojawil sie przez przypadek, a nawet jesli to bardzo dobrze - pelnokrwista postac.

ocenił(a) serial na 10
Qjaf

Richard Horne ZDECYDOWANIE nie pojawia się przypadkowo. Na początku 1 odcinka Olbrzym (???????) mówi do Coopera by zapamiętał imiona Richard i Linda. A kim jest Linda, jeszcze nie wiadomo.

ocenił(a) serial na 9
Bartekh28

3x11 miażdży połowę epizodów 2 sezonu, kiedy między 2x10 a 2x20 było napchane multum słabszych wątków.