PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=725199}
8,0 28 tys. ocen
8,0 10 1 27850
8,7 31 krytyków
Twin Peaks
powrót do forum serialu Twin Peaks

Nie wiem może to już mnie nie wciąga jak stary poczciwy Twin Peaks, ale ten to ciągutek, tak jakby nie wiadomo było co dalej nagrać a film trzeba puścić bo premiera :) Nie wiecie o co mi chodzi? No właśnie ja mam tak przede wszystkim z 8 odc. nie wiem o co kaman???

ocenił(a) serial na 8
andy_conyo

Polecam zaznajomić się z prequelem "Twin Peaks: Fire Walk With Me" a także "Sekrety Twin Peaks"Marka Frosta. I polecam to wszystkim tym co mają trudności z "ogarnięciem" tego trzeciego sezonu.

ocenił(a) serial na 5
treq7

Obejrzałem specjalnie stary sezon Twin Peaks i nie ma się to nijak do nowego sezonu. Te stare sceny z wiekowych lat to chyba wyjaśnienie co skąd i dlaczego. Jednak nie za bardzo to dla mnie jest sensowne. Nie mówię bo pewnie dużo osób uważa za arcydzieło i wszystko ładnie poukładane, bo pewnie lubią taki gatunek filmu. Jedynie co (być może specjalnie) to te długie wstawki tj. bieganie przez cały film po pokojach, koncert zespołu w knajpie, "upośledzony" agent Cooper (przypuszczam że w wyniku tego że podróba jest na wolności :)). Akcja nieraz toczy się ni z gruszki, ni z pietruszki.
Ale oczywiście przyjmuję i dziękuję za podpowiedź dotyczącą filmu. Tym bardziej nie ujmując fanom Twin Peaks. Pozdrawiam serdecznie.