to pewnie ona zabiła ciotkę, a Danny wziął winę na siebie, żeby mama dożywocia nie odsiadywała
:p
jest w niej coś niepokojącego, w sumie tylko ona wydaje mi się podejrzana. tylko która matka zgodziłaby się na to, żeby jej 9 letni syn wziął na siebie winę za morderstwo?bardziej pasuje mi, że zabiła Reginę, chociaż chciałbym, żeby to Danny okazał się socjopatą za jakiego jest uważany, to byłby psikus jak na te amerykańskie seriale ;)
pozwoliła na to, ponieważ może to ona jest socjopatką :D swoją drogą też uważam, że Danny powinien być winny temu, za co odsiedział 5 lat, może ta ciotka też była chora psychicznie, molestowała go, albo chciała skrzywdzić jego przyjaciółki nie wiem, ale chociaż jeden serial mogliby uczynić mocniejszym ;p
właśnie, a pewnie za chwilę zapomną o głównym wątku i skupią się na jakimś romansie i po serialu :D
w tym odcinku widać, że Karen jest w stanie wiele zrobić dla syna (romans z dyrektorem, albo przynajmniej pozwala mu się czesać :D), więc prędzej to ona wzięła by na siebie winę za to morderstwo.
nie wiem o co chodzi, trzeba poczekać, może dadzą więcej wskazówek, bo opierając się na pilocie (w drugim odcinku zero akcji) trudno coś wydedukować.