Abstrahując totalnie od samego serialu(ktory notabene pochłonęłam szybko(+), ale za rozne niedociagniecia 6/10)miał ktoś z was też momentami wrażenie, że Beck wygląda całkiem jak nasza rodzima Maffashion?
O tym samym pomyślałam, jak tylko ją zobaczyłam :p
Lub Jennifer Lawrence :)
Tak, ją czasem też mi przypominała:)
Tak! Idealne porównanie! Często widziałam w niej Maff :D
A mi czasami przypomina Amber Heard
Ani trochę do Maff, ale wyrysuj i wymaluj Jennifer Lawrence ;)
Predzej Lili Reinhart :D
taaak! chociaż u mnie w sumie taka mieszanka Maff i Lisiego Piekła :D
Dla mnie totalnie to Lisie Pieķło :)
Dla mnie też, cały czas widziałam Paulinę Lis, aż było to dziwne ;)
Dzięki za naprowadzenie na to, od początku wiedziałam, że kogoś mi ogromnie przypomina (już zresztą w Czarnej liście odniosłam to wrażenie po odcinku z nią) i błądziłam po aktorkach. A tu oświecenie na filmwebowym forum - tak, to Lisie Piekło cały czas miałam w głowie, patrząc na Beck :D
Tak właśnie lisie piekło!!!!
Według mnie wygląda jak mix Maffashion i Amber Heard...
zdecydowanie jak Maff
Maffashion? Kto to?
Wg mnie, bliżej hej do Lisiego Piekła.
A glowny bohater jak chudszy Wieczorkowski ;)
Taaak totalnie!! :D nawet podobny sposób grania :)
A mi przypomina Jamie Dornan'a z pierwszej części Greya hahaha
Chyba bardziej jak Dżeskja Mersedes
tak:) dokładnie
Moja pierwsza myśl była dokładnie taka sama :) w niektórych ujęciach dosłownie siostra bliźniaczka:)
Dla mnie 80% Pauliny Lis i 20% Amber Heard :)
Przypomina mi Naomi Watts, szczególnie jeżeli chodzi o mimikę
Aż się dziwię, że nikomu nie przypomina Dolores z Westworld
Mnie tak, ale Dolores była znacznie ładniejsza. Taki miks Dolores+mimika JLaw+chwilami jak Betty z Riverdale.
Dokładnie. Nawet sprawdzałam nazwiska ;)
Tak, Dolores!
jennifer lawrence i lisie piekło!
https://www.filmweb.pl/person/Dominika+Kryszczyńska-2180367 :) Swoją drogą to zabawne, ilu osobom przypomina ona zupełnie inne aktorki czy celebrytki :)
Tak, przypomina Maff orazMnie przez cały serial przypominała Amber Heard
Jak dla mnie jej sposób mówienia itp przypomina Dakote Johnson
Dokładnie! Dakota Johnson, a może nawet konkretnej Dakota w Grey'u, gesty, mimika i zalotność
absolutnie nie, nie wiem gdzie widzicie to podobienstwo
Wcale nie przypomina Maff. Ma zupełnie inne rysy twarzy. Maff ma mniejsze usta, inny usmiech, inny kształt brwi, bardziej zarysowane kości policzkowe, jest zwyczajnie ładniejsza. Ale za to serialowa Beth trochę przypomina Jennifer Lawrence.
Taaak, dla mnie tez momentami jak Maff !
Szukałam czy ktoś poruszył wątek podobienstwa z polska blogerka. Czasami mialam wrażenie, że patrzę na Maffashion! Glownie profil, nosy podobne, oczy, brwi, fryzura. No wypisz wymaluj dla mnie!
wygląda jak Maffashion, ALE PRZED OPERACJĄ PLASTYCZNĄ NOSA..
Skóra zdjęta z Evan Rachel Wood
Love wyglada za to jak Kat Dennings. Z twarzy oczywiście
Moje pierwsze skojarzenie - Emily Blunt. Po kilku odcinkach zdałam sobie sprawę, że jest to aktorka całkowicie niecharakterystyczna, nie ma w sobie jakiejś oryginalnej cechy, ulicy przeszłabym obok i nie poznała (mimo, że jest ładną kobietą). Może to celowy zabieg, w jednej ze scen jej bohaterka skarży się właśnie na pospolitą urodę
Beck jest 3 razy większa od Maffashion XD Poza tym ja nie widzę żadnego podobieństwa, ani oczy, ani nos, ani usta no może fryzura, ale też wątpię.
Miałam to samo
Bardzo podobna do Maffashion