PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=177633}
5,7 11 tys. ocen
5,7 10 1 10810
4,5 6 krytyków
Tylko jedno spojrzenie
powrót do forum serialu Tylko jedno spojrzenie

Tak jak w tytule, nie kierować się opiniami. Nigdy film nie będzie taki jak książka bo to niemożliwe, więc nie wiem skąd tak negatywne opinie. Bardzo rzadko na portalu spotykam pozytywne opinie na temat jakiego kolwiek filmu. Zależy co się komu podoba. A jeśli chodzi o zagmatwana treść, no cóż, ktoś kto czytał Cobena doskonale wie, że to mistrz intryg i zagadek.

artur2010

Zgadzam się w 100% Serial dość fajnie zrealizowany. Mam wrażenie, że oceny są niskie bo Polski. Moim zdaniem warto obejrzeć.

Paulina_Kusmierczyk

Dokładnie, i jak przeczytałam teraz w wywiadzie niektóre rzeczy musieli dostosować do realiów polskich (tamtych lat). Czyli olaboga zmiany no i nie jest amerykańsko. A z doświadczenia wiem, że najczęściej na zagmatwanie fabuł albo mnogość bohaterów czy wątków narzekają fani niektórych polskich autorów kryminałów, ale nie będę wymieniać nazwisk, żeby nie stworzyć gównoburzy.

ocenił(a) serial na 7
nelly999

Nasi krytycy, mam wrażenie są jacyś...pogubieni. Zastanawiam się czy stało by mi się to samo gdybym poszła tą samą ścieżką zawodową po skończeniu studiów.

ocenił(a) serial na 7
artur2010

Witamy na filmwebie haha. Już dawno zauważyłam że im bardziej serial lub film jest krytykowany przez tych śmiesznych znawców krytyków filmowych to szykuje się zacny seans. Tutaj trzeba robić dokładnie odwrotnie niż opinia krytyków ;)

artur2010

Nie czytałem książki. W sumie żadnej Cobena ale Oglądałem jego seriale i bardzo fajnie się oglądało. Nigdy nie narzekałem. A ten serial jest po prostu glupi.. ta historia jest głupia ( albo źle rozpisana w serialu ) że wydaje się głupia.. obejrzałem każdy serial Cobena ten jest najgorszy..

ocenił(a) serial na 3
artur2010

Jakoś Francuzi potrafili nakręcić bardzo dobry serial. Tak więc warto się sugerować opiniami bo polska wersja to kicha i straciłem tylko czas. Francuską wersję polecam każdemu. Naszą zalecam omijać szerokim łukiem

ocenił(a) serial na 4
Piotr1125

+1 Francuska wersja bardzo dobra tutaj chaos . Ludzie też nie biorą pod uwagę ,że jak ktoś dużo ogląda to ma jakieś wymagania odnośnie filmu czy serialu . Ja oglądałem kilka dni wcześniej wersję francuską i polska nie ma podjazdu dla mnie .

ocenił(a) serial na 3
Oczajdusza

No właśnie ja też dopiero niedawno miałem okazję widzieć wersję francuską.

ocenił(a) serial na 8
artur2010

Cieszę się , że na forum wpadłem na twoją opinię, w przeciwnym razie z dużą pewnością serial bym sobie odpuścił. Obejrzałem i nie żałuję, dla mnie bardzo dobra produkcja.