Na mój poziom całkiem sympatycznie, Marysia bez silkonu,fajny gnojek detektyw, niezła charakteryzacja,w życiu nie słyszałem o Cobenie.Przepraszam wszystkich super,hiper znawców kina oraz krytyków, że mi się podobało, łapka w górę.
Mi też się bardzo podobało . Bardzo autentyczny z przyjemnością obejrzałam kazdy odcinek :)
Noo jak można nie znać Cobena!? A już na poważnie: mam nadzieję, że ten serial sprawi, że siegniesz po jeden z tytułów tego autora, bo naprawdę warto:)
Dobrze się oglądało, zaciekawiło i wciągnęło.... - rozczarowaniem ostatni odcinek i "odkryte tajemnice". Brak pomysłu, brak finezji, stłamszona nagle "świetna" historia. PS też nie znam Cobena, choć ostatnio jest go jakiś wysyp.... ;- )
Mi również serial przypadł do gustu. W ostatnim czasie ludzie zrobili się strasznie grymaśni, nic im nie pasuje, cokolwiek wyjdzie to wieczna krytyka. No i mając 36 lat odkryłem w sobie niesamowity dar słuchu. Każdy wiecznie narzeka na dialogi, że za cicho mówią...a ja wszystko normalnie słyszę bez problemu. Laryngolog dałby mi chyba koronę za ten "genialny" słuch
Ja polecam francuską wersję ,która według mojej opinii jest ciekawsza ,lepiej zrealizowana przez co ogląda się przyjemniej . W polskiej wersji jakieś taki chaos ,plus te zmiany względem oryginału . Dla mnie słabizna ,ale to tylko moja opinia ! Pozdrawiam.
Na filmwebie dobre oceny miał taki gowno gniot jak „alita: battle angel”. Film który powinien mieć średnią 1. Od tej pory nie traktuje tego portalu poważnie - nie nie masz za co przepraszać :)