PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=867961}

Układ

Rysa
2021 -
6,6 3,0 tys. ocen
6,6 10 1 3007
7,5 2 krytyków
Układ
powrót do forum serialu Układ

Przekombinowany na każdym kroku. Wciąż widać brak sensu i logiki. Jak brakuje treści otrzymujemy długie i niepotrzebne sceny seksu. Ale prawdziwa perełka, to zakończenie. Gdy oczekujemy jakiegoś wyjaśnienia całej treści, to dostajemy obraz narkotycznych wizji bohaterki trwający przez ponad pół ostatniego odcinka. ZGROZA.

ocenił(a) serial na 1
Prochowski3

Też tak odebrałem. Do pewnego czasu jakoś to wszystko idzie, a potem przysłowiowy klops. Treść zawiła aż do bólu. Najgorzej, że cała historia, cała intryga nie ma po prostu sensu. Ganianie się po całej Polsce i po co? W jakim celu? Bzdury

ocenił(a) serial na 2
Prochowski3

Spasowałem po pierwszym odcinku .

Prochowski3

ludzie wy jesteście tak tępi czy udajecie ? nie czytałam książki a wszystko be trudu zrozumiałam , wyjaśnienie będzie w drugim sezonie

ocenił(a) serial na 2
doob

No, proszę jednak ktoś zrozumiał ten serial. Czyli są ludzie tępi i niętępi, a ty zaliczasz się najwyraźniej do tych nietępych. Brawo! Ale powiedz błyskotliwa koleżanko nietępa, co w przypadku, gdy producent uzna, że z powodu niskiej oglądalności nie będzie drugiego sezonu? Ja przecież jestem zbyt tępy, żeby samemu odpowiedzieć na to pytanie...

ocenił(a) serial na 1
Prochowski3

Kolego, nie wciągaj w dyskusje tych, jak to nazwałeś "nietępych". Dla tego typu odbiorców co się posiłkują Klanem, M jak miłość, czy nawet Komisarzem Alexem taka Rysa zawsze będą arcydziełem mimo całej głupoty scenariusza

misiek_maciek_2

a w którym miejscu napisałam że to arcydzieło, a drugi sezon już jest w trakcie zdjęć z tego co wiem ( drugi i ostatni bo tyle było książek i mają zamknięte zakończenie)