Przekombinowany na każdym kroku. Wciąż widać brak sensu i logiki. Jak brakuje treści otrzymujemy długie i niepotrzebne sceny seksu. Ale prawdziwa perełka, to zakończenie. Gdy oczekujemy jakiegoś wyjaśnienia całej treści, to dostajemy obraz narkotycznych wizji bohaterki trwający przez ponad pół ostatniego odcinka. ZGROZA.
Też tak odebrałem. Do pewnego czasu jakoś to wszystko idzie, a potem przysłowiowy klops. Treść zawiła aż do bólu. Najgorzej, że cała historia, cała intryga nie ma po prostu sensu. Ganianie się po całej Polsce i po co? W jakim celu? Bzdury
ludzie wy jesteście tak tępi czy udajecie ? nie czytałam książki a wszystko be trudu zrozumiałam , wyjaśnienie będzie w drugim sezonie
No, proszę jednak ktoś zrozumiał ten serial. Czyli są ludzie tępi i niętępi, a ty zaliczasz się najwyraźniej do tych nietępych. Brawo! Ale powiedz błyskotliwa koleżanko nietępa, co w przypadku, gdy producent uzna, że z powodu niskiej oglądalności nie będzie drugiego sezonu? Ja przecież jestem zbyt tępy, żeby samemu odpowiedzieć na to pytanie...
Kolego, nie wciągaj w dyskusje tych, jak to nazwałeś "nietępych". Dla tego typu odbiorców co się posiłkują Klanem, M jak miłość, czy nawet Komisarzem Alexem taka Rysa zawsze będą arcydziełem mimo całej głupoty scenariusza