PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=802188}
7,3 4,4 tys. ocen
7,3 10 1 4383
Undercover
powrót do forum serialu Undercover
zuzakrasnybor

Belgowie widzą Polskę tak jak Polacy Ukrainę.

MikeParcero

Ogólnie wszystkie kraje bloku wschodniego sa wrzucone do 1 worka i tak nas widzą na zachodzie jako podgatunek ludzki ;-(

zuzakrasnybor

tutaj przynajmniej ten Rusek co grał polaka Adama czy jak mu tam było starał się mówić po Polsku (a część tych trzecioplanowych a właściwie statystów była Polakami) bo w produkcjach Amerykańskich aktorzy grający Polaków mówią normalnie po rosyjsku......chyba w Sporano ta ich gosposia z mężem byli z Polski ale gadali po rosyjsku ;) Tak jak ktoś tam napisał - dla nich to jak dla nas Japoński/Koreański/Chiński itp ;)

ocenił(a) serial na 6
dewille

Gdzie na litość Boską w Soprano gosposia z mężem rozmawiała po rosyjsku??
Przecież oni mówili po polsku, fakt że z tragicznym akcentem, ale doprawdy nie rozumiem jak można język ojczysty z rosyjskim pomylić...

ocenił(a) serial na 7
dewille

Redbad Klynstra który grał jednego z fałszywych policjantów jako jedyny mówił poprawnie po polsku.A ten co grał Arka,to gadał jak Ukrainiec.

ocenił(a) serial na 7
zuzakrasnybor

Dorzucę motyw butów policjantów, zapożyczony z Młodych Wilków :)

ocenił(a) serial na 7
zuzakrasnybor

mi się serial podobał choć faktycznie jako Polak wątek polski słaby ALE... Belgowie nas tak widzą, kiedyś było mi dane pracować i mieszkać na kempingu kolo Antwerpii, jezuniu Belgowie z którymi robiłem pytali mnie czy ja wiem co to Mac Donalds i to ludzie z kadry kierowniczej, czy to prawda że u nas chodzą niedźwiedzie po ulicach takie rzeczy byli naprawdę super ale te pytania z czasem zaczęły mnie wkur... tak wracając do serialu to moim zdaniem jest on zrobiony dla Belgów Holendrów niekoniecznie celowali w nas ale mi sie podobał i czeka na drugi sezon

Robson_Elymus

Ale gdzie ty w Polsce mieszkasz, że nie widzisz na ulicach niedźwiedzi, u mnie w Poznaniu zimą wychodzą

ocenił(a) serial na 5
zuzakrasnybor

Kolejny polski motyw. Gość od wynajmu na kempingu ma koszulkę z Geraltem z Rivii :D