Nie wiem jak wy, ale ja kilka razy zaciskałam piąchy z nerwów, scenarzyści spisali się na medal!
Doskonale poprowadzony wątek ''zabawy'' Paula z Katie, który chce coś ugrać jej kosztem i nie
mogę się doczekać żeby zobaczyć jak to mieszanie jej w głowie się rozwinie, no i
(wszechwiedząca) Pani Inspektor, która dała się tak podejść? Wychodzi na to, że Pan Serial killer
wyszedł na prowadzenie, po mimo tych kilku momentów, gdzie dosłownie tyle brakowało --> II i
dałby się złapać :D
Katie- mistrz tego odcinka! Tez ma jakieś socjopatyczne zapędy :) no i tak końcówka...!
Ach ta końcówka ( hot stuff) :D Co do Katie to wydaje mi się, że jest tak zafascynowana Paulem, że zrobi największą głupotę aby zbliżyć się do niego i biedna (zbuntowana nastolatka) nie zdaje sobie sprawy, że jest tylko narzędziem w jego rękach. Generalnie świetny wątek a napięcie między nimi jest tak odczuwalne, aż ciężko się oddycha-dobra chemia :)
no własnie nie wiem czy ona taka " biedna" :) jest zmanipulowana, ale żeby aż tak jej rozum odjeło :) mysle, że to ten typ co lubi taki mroczny dreszczyk emocji ;) odcinek kocurrrrr;-]