Świetny odcinek. Nie zdradzę fabuły bo większość z Was obejrzy go zapewne w czwartek więc nie chcę psuć niespodzianki. Dużo trudnego angielskiego w irlandzkim akcentem dodatkowo niektórym utrudni.
Niemniej, bardzo, bardzo dobry odcinek.
*-*' .... niemoge sie zdecydowac.... ogladac teraz czy czekac na pl.....po Twojej wypowiedzi chyba jednak nie dotrwam do czwartku xD
http://www.rte.ie/player/ie/show/10352579/
Nie wiem, czy to działa poza granicami Irlandii.
znalazłam! ;D na serialeonline
zapomnialam ze juz pytalam i pauulak bodajze polecila mi ta strone w zeszłym tygodniu :) milego ogladania!!
obejrzany! co za napięcie! czuje,że wywinie się!
na finałowy odcinek czekamy do przyszłej środy,ale wtedy 2 godzinna uczta.
Super odcinek, czemu ma się wywinąć? Powiązali dwa DNA z nożyczek - jego i ofiary + filmiki itd. nie ma szans na wywinięcie.
A tak poza tematem? Czy oprócz tego, że zmienili szatę graficzną, to jeszcze wątki w dyskusji nie są poukładane od najświeższych postów w nich czy ja źle widzę??? Tragedia co odwalili
Wygląda na to że się nie wywinie. Gdyby nie to dna ofiary z nożyczek nic by mu nie udowodnili, bo że przetrzymywał Rose nie znaczy jeszcze że ją zabił. Teraz jednak wygląda to dla niego kiepsko. Zastanawiam się po co Stella jeszcze z nim pogrywa - chodzi o :
- nowego policjanta (bardzo podobny do Spectora, oczywiście nie tak przystojny, ale miało chyba chodzić o podobieństwo żeby wymóc na nim w czasie przesłuchania ofekt mirroringu, ale Spector jest na to zbyt inteligenty)
- policjantkę która stawiała mu drugi zarzut, rozpuszczone ciemne włosy - Stella chyba chciała go sprowokować do jakiejś reakcji.
Mi też się nie podoba nowa szata graficzna, zwłaszcza wygląd forum, które jest zwyczajnie mniej czytelne.
O.J. Simpsona złapano praktycznie na gorącym uczynku, nad zwłokami zony i jej kochanka, ścigano parę godzin.. ale się wywinął:P
Oczywiście, pewnie ułańska fantazja mnie ponosi, ale te finałowe dwie godziny muszą być z jakiegoś powodu ciekawe! :)
Nie no oczywiście, nic nie jest przesądzone. Jednak podejrzewam, że w ostatnim dadzą nam konfrontację Stella-Spector bo on nie będzie z nikim innym chciał rozmawiać. To będzie dopiero uczta, już się nie mogę doczekać :)
On miał kasy jak lodu i najlepszych adwokatów w USA wiadomego pochodzenia :) nie jestem żadnym anty- ale z tego co czytałem byli najlepsi w te klocki i jak tylko prokurator użył rasistowskiego określenia było po ptokach hehe
Nie mogę się już doczekać nowego odcinka!! Dlaczego tym razem trzeba czekać aż do środy?:(
Myślicie, że jest jakaś nadzieja, że Paul się wywinie z tego wszystkiego? Szczerze mówiąc, kibicuję mu...
Dość osobliwie to wszystko przebiega, też nie rozumiem jeszcze tej zabawy w kotka i myszkę, przecież myszka już jest przytrzaśnięta? Nie mniej jednak dzięki temu mamy cudowne dodatkowe godziny klimatycznej rozgrywki, god bless.
Dzięki serialowi powoli się osłuchuję z irlandzkim akcentem i ten odcinek, chociaż bez napisów, zrozumiałam w 99%, uff!
Obawiałam się obejrzeć bez napisów, myślałam że irlandzki będzie nie do przebrnięcia a tu się okazało że super!
Odcinek rewelacja!
Jak nazywa się aktor, który gra nowego policjanta, który dołączył do zespołu? Bardzo przypomina mi Cumberbatcha :)
Odcinek świetny, ale ja się tylko boję, że ostatni odcinek sezonu to będzie babranie się w psychologicznym uzasadnieniu jego postępowania, mam cichą nadzieję jednak że w tych 2h jednak więcej treści przemycą niż to, ostatecznie zrobienie z Paula p*zdusia, który zabijał kobiety bo go mama nie kochała byłoby sporym zmarnowaniem potencjału świetnego serialu.
nie powiecie mi chyba, że to koniec Paula? w końcu Gillian ma nadzieję na sezon 3: http://www.mirror.co.uk/tv/tv-news/fall-series-3-gillian-anderson-4620446 :)
naprawdę ufam, że chłopak się wywinie. trzecia seria jako retrospekcje albo jakaś poboczna historia w czasie, gdy Paul gnije w kiciu nie powinny mieć prawa bytu... a marzę o trzeciej serii, ta produkcja jeszcze nie wyczerpała swojego potencjału!
Czy w tym samochodzie na końcu odcinka były zwłoki, czy to ten manekin pierwszego sezonu?