PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645514}

Upadek

The Fall
2013 - 2016
7,7 44 tys. ocen
7,7 10 1 44439
7,7 23 krytyków
Upadek
powrót do forum serialu Upadek

Mega serial

ocenił(a) serial na 9

Bardzo realistycznie przedstawiony serial kryminalny. Dobra decyzja scenarzystów ze zmianą lokalizacji i przedstawieniem historii w Belfaście, zamiast wałkowania tego samego po raz setny, historyjką z jakiejś metropolii w USA. Psychopata naprawdę budzi grozę, popełnia też błędy, co wpływa na realizm. Tego nie można nawet porównywać z onetowym kryminałem The Following.

ocenił(a) serial na 8
kannsie

tak jak pisalem zajeb....... klimat swietnie prowadzony! , revelka kurcze az cos sciska wglebi jak mam pomyslec ze trzeba do 2014r czekac na drugi sezon - SPOKOJNIE polecic mozna na 1000%

marcinkf

A mnie on strasznie nudzi.Cały czas daję mu szansę ale ostatnio w połowie 3odc.wyłączyłam bo straciłam zainteresowanie kompletnie.

ocenił(a) serial na 8
aggama

Jak narazie zaden serial w prowadzeniu niedorowmuje takiej tematyce a ten fall jest mistrzowski... Szkoda tylko ze trzeba takdlugo czekac na drugi sezon.

ocenił(a) serial na 8
marcinkf

Polecam jeszcze serial The Killing

ocenił(a) serial na 8
slash5

the killing tak jakos mi sie niepodobal za bardzo mi sie kojarzyl z Twean Peaks , moze i dobry ale jakos mi nieprzypadl od gustu..

ocenił(a) serial na 8
marcinkf

Wydaje mi się, że klimat the killing oraz the fall jest podobny, np tempo akcji, stąd proponowałem. Osobiście bardziej the killing przyswajałem, ale ten serial również jeden z lepszych ostatnich czasów które oglądałem. Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 8
slash5

jakas tam racje:-) masz ,ale tak jak wspominalem the killing mi sie podobal i tylko "zmeczylem" Sezon 1 i na tym skonczylem i wiecej mi sie wogole niechcialo patrzec i czekac na sezon kolejny a tu przy THE FALL niemoge sie doczekac. pozdrawiam rowniez.