PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645514}

Upadek

The Fall
2013 - 2016
7,7 45 tys. ocen
7,7 10 1 44951
7,7 23 krytyków
Upadek
powrót do forum serialu Upadek

Ogólnie naprawdę, podobała mi się rola Gillian Anderson, naprawdę świetnie zagrała. Taką prawdziwą profesjonalistkę. Ponadto sceny: przesłuchań obserwacji, praca policji. Dla niektórych mogą być nudne dla mnie oddawały klimat, rzeczywistość to mogło zdarzyć się naprawdę, a nie wymysł kogoś kto np. nigdy nie był w pokoju przesłuchań. Natomiast Spector zarówno w roli mordercy gdy miał pokazywać prawdziwe ja mnie jakoś nie przekonywał jak i w scenariuszu. Wszystko otwiera bez problemu, a to drzwi otwarte a to klucz w stacyjce samochodu, przemyka niezauważony. Poza tym widać, że nie ma warunków fizycznych (aktor), a to w bójce ze kryminalistą wygrywa etc. Jego gra aktorska i wygląd to słaby punkt serialu.

Ponadto ostatni 6 odcinek 3 sezonu, to totalne rozczarowanie. Wszystko idzie schematem, jak po sznurku. Żenada, jakbym inny serial nagle zaczął oglądać. Od połowy odcinka to CSA biuro śledcze, serial gdzie scenariusze pisze na kolanie sekretarka.

ocenił(a) serial na 10
szm_2

A czy każdy kryminalista musi dobrze walczyć? To, że ktoś wygląda jak Pudzian nie znaczy, że ktoś mniejszy nie da mu rady. Moim zdaniem jest świetnie dobrany do tej roli. Co Ci przeszkadza w jego wyglądzie?

szm_2

no, Dexter niemalże.