PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645514}

Upadek

The Fall
2013 - 2016
7,7 45 tys. ocen
7,7 10 1 44951
7,7 23 krytyków
Upadek
powrót do forum serialu Upadek
ocenił(a) serial na 9
Sugetzu

Tak :D

http://www.theguardian.com/media/2015/mar/10/gillian-anderson-jamie-dornan-bbc-t he-fall-series-three-fifty-shades?CMP=share_btn_tw

OmeN_Kinomaniak

yeah!!! :D dzisiaj dokończyłem ostatni docinek drugiego sezonu i tak się zastanawiałem :D dzięki <3

ocenił(a) serial na 7
Sugetzu

dziś ogłosili, że będzie.

minadra

ooo i to mi się podoba :D

ocenił(a) serial na 9
Sugetzu

http://www.theguardian.com/media/2015/mar/10/gillian-anderson-jamie-dornan-bbc-t he-fall-series-three-fifty-shades

"The BBC’s Gillian Anderson drama The Fall will return for a third series, finally revealing the fate of the serial killer played by Jamie Dornan."

czyli Paul Spector dalej będzie główną postacią w 3 sezonie ;)

ocenił(a) serial na 9
Sathyriasiska

"The story is far from over. Allan has known the end game from the beginning – the cat and mouse game between Gillian and Jamie has one last act to play out. Who will win?”"

Sugetzu

dopiero w 2016...

ocenił(a) serial na 9
patrycha26

źródło?

Sathyriasiska

wyczytałam na jakimś forum, ale przemknęła mi też przed oczami informacja o premierze jesiennej... Tak czy inaczej warto czekać!

ocenił(a) serial na 8
Sugetzu

Jeeeeej, czytałam artykuł i mega się cieszę :D Dobrze, że przeżyje i będą kontynuować jego wątek, szkoda tylko, że będzie z pace ;< Chyba że szykuje się ucieczka xD

użytkownik usunięty
Ateliee

Też się cieszę. Jeden z najlepszych seriali, jakie ostatnio oglądałem.

Ciekawe... Jedyne co przychodzi mi do głowy jak mozna dalej pociągnac wątek to po tym jak Paul (SPOJLER) został postrzelony trafia do szpitala, na skutek jakichs okolicznosci z niego ucieka, zaszywa się gdzies, przyjmuje nową tożsamosc i wraca do mordowania a Stella go ściga. Nie wiem na czym inaczej miałaby oprzec się fabuła.

Ateliee

Myślę, że musi dojść do konfrontacji: Paul-morderca, Stella-ofiara. Pewnie będzie ona jego ostatnim, wielkim dziełem, a przynajmniej będzie chciał, żeby tak było. Myślę,że ucieknie, zaszyje się gdzieś,a jak przygotuje perfekcyjny plan,a wszyscy stracą czujność to wróci i rozegra się finał.

ocenił(a) serial na 8
Martine

Nie jestem pewna co do ucieczki, bo bardzo dużo osób ją sugeruje, a mimo wszystko on by dzieci nie zostawił.

ocenił(a) serial na 8
Sugetzu

świetny serial