Nie wierze w to, żeby Zulema miała umrzeć, bo serial oczywiście wtedy nie miałby raczej sensu i właśnie mam taką nadzieje, że to był jakiś przekręt... Wiadomo coś na temat 2 sezonu vis a vis el oasis? Można pisać tez swoje teorię na jego temat... Chętnie poczytam
Niestety nie będzie 2 sezonu El Oasis gdyż jest to spinoff który musi być ostatecznie zakończony. Nie mogą wiecznie ciągnąć historii Maci i Zulemy. Śmierć Zulemy to dodatkowo dość skompilowany temat, ponieważ 8 odcinek nie został jeszcze emitowany ale jest on dostępny na płatnych stronach więc wszystko możliwe, że niektóre osoby go już obejrzały. Widziałam na hiszpańskich newsach potwierdzenia scenarzystów co do śmierci Zulemy, ale jak wiemy - to było tylko napisane i nie wiadomo czy scenarzyści faktycznie tak mówili.. Fani visavis mają nadzieję, że Zulema nie umrze, zmieni tożsamość i stąd się bierze nazwa 8 odcinka "Kim była Zulema Zahir" ale nie sądzę. Po pierwsze ma niewyleczalną chorobę i mógł jej zostać niecały miesiąc życia, więc jaki byłby w tym sens? Gdyby scenarzyści chcieli nas nastraszyć nie wymyślali by raczej czegoś takiego. Jedną nadzieją jest relacja aktorki (Najwa Nimri) na której było napisane "Do not stare at my grave and cry. im not there i did not die" lecz nie wiemy czy było to nawiązanie do serialu i czy nie chodziło o to, że umierają tylko zapomniani, jej słynna wypowiedź w vis a vis. No cóż, okaże się. Myślę że na 99% umrze.. Jest mi dosyć przykro bo to była moja ulubiona serialowa postać.. Pozdrawiam jak chciało ci się czytać :'D jestem w miarę oczytana jeśli chodzi o El Oasis więc jak masz jakieś pytania to mów śmiało, chętnie odpowiem lub poszukam odpowiedzi :D
Ja jeszcze nie widziałam całego spin offu, ale niech już się to skończy. Nie mogę żyć w tej niepewność jak przeciętny widz niekończącego się M jak Miłość.
Ja mam w takim razie pytanie jak z Fabio? Będzie on w El Oazis czy to definitywny koniec po tym jak Maca go rzuciła?
Przepraszam, że odpowiada dopiero teraz. Zakładam że już to obejrzałaś albo uzyskałaś informacje. Ale Fabio nie ma. To spinoff o losach Macareny i Zulemy. Fabio miał się pojawić w ostatniej scence przy Macarenie w szpitalu razem z Rizos ale producent i reżyser z tego zrezygnowali.