Vampire High czyli Wampirza szkoła średnia ,serial o uczących się w szkole średniej Młodych Wampirach
oto link do filmiku na YouTubie :http://pl.youtube.com/watch?v=JOah27r5BfE&feature=related
Serial jest tak jak w przypadku Blood Ties produkcji kanadyjskiej.Miłego oglądania i napiszcie jak wam się podoba:)
A to mozna bylo gdzies zobaczyc w polskiej tv?
A swoja droga czy to nie przypomina Zmierzchu?
pzdr
czay da się gdzieś obejrzeć lub ściągną te odcinki?, ale z napisami bo po eng. to ja nie kumam połowy.
A ja proszę o info bez napisów. Wątpię czy napisy istnieją. A serial bardzo ciekawy.
zgadzam sie. jak tylko ktos widzi film o wampirach to odrazu porownuje do zmierzchu. nie mowie ze zmierzch to kicz bo chociaz film beznadziejny to ksiazka calkiem niezla ale wampiry nie tak powinny wygladac...
słuchajcie gdzie to można obejzeć po polsku lub z polskimi napisami?.Powiem szczerze że mnie to zainteresowało bo skoro nie przypomina zmierzchu to musi mieć coś w sobie:) Książki są fajne, ale film:( Dajcie znać proszę was??? A co myślicie o Pamiętnikach Wampirów? Moim zdaniem jest to naprawdę nieziemski serial love Damon..
Oglądnęłam właśnie pierwszy odcinek, i muszę przyznać, że serial mnie nie zachwycił. Całe 22 minuty czekałam kiedy wreszcie się skończy. Nie w moim guście, przynajmniej narazie.
Szczerze? Jak magda161 nie mogłam ścierpieć pierwszego odcinka.. Później zobaczyłam datę produkcji i zrozumiałam - 2001.. Gdzie im do Iana, Paula, Niny albo choćby i do całej obsady "Zmierzchu"! Po obejrzeniu tego, co wymyśliła ekipa "Pamiętników" nie sposób patrzeć na wampira, który widząc słońce nie ucieka, tylko rozkłada ręce i daje się spalić! Nie mogę.. Ale może innych zainteresuje ;)
Mnie się nawet w miarę ten serial podoba.
Co do wampira rozkładającego ręce i dającego się spalić to nie przyszło ci do głowy że może twórcy wymyślili sobie taką wersję wampirów które promienie słonica paraliżują zanim je spalą?
W końcu jest mnóstwo wampirów w różnych filmach i serialach i w każdym różnią się od siebie (jak by się nie różniły to wtedy byście się czepiali że jedno i to samo robią).
A mi nie przypadł do gustu ani 'Zmierzch' (książka też nieciekawa, jak dla mnie kicz, żaden horror), ani 'Pamiętniki wampirów' (obejrzałam tylko pierwszy odcinek, więc nie wiem jak dalej to się wszystko potoczyło). Moim ulubionym serialem (jak i seria książek) jest True Blood. Tam wampiry sa wampirami, które są martwe za dnia, a w nocy budzą się do życia.
Pierwszy odcinek nie jest taki zły, ale to tez raczej dla nastolatkó. Przynajmniej maja kły, pija krew ludzką i palą się na słońcu:)