Wytrzymałam do końca, bo myślałam że jakoś ciekawiej się zrobi, ale niestety i te zakończenie....
SPOILER!
A co do zakończenia.. to Rion była pokazana jako człowiek, a myślałam, że Sou przemienił ją w wampira czyż nie o to prosiła?
wcześniej Suou mówił coś o tym,że jak się wgryzie to trzeba wypić krew do końca, albo przemienić daną osobę. Nie wiem, może niedokładnie oglądałam, ale dziwne dla mnie to było,że wgryzł się w nią a później chodziła o kulach jako człowiek. Trochę się rozczarowałam.
Primo - NIE SPOILERUJCIE KRUCA.
Secundo - wystarczy sie zastanowic i wyciagnac wnioski z dialogow i sytuacji w trzech ostatnich epkach.
Tertio - swietna komedia ;)
SPOILER !!
Ja myślę że Suou w jakiś sposób pokochał Rion dlatego nie chciał żeby stała się taka jak Reira. W końcu Reire przemienił a ona go później błagała o śmierć. Widać uznał że dla Rion lepiej będzie gdy zostanie człowiekiem nawet jeśli kaleką. Co do picia krwi najwidoczniej potrafił się powstrzymać i nie pić do końca ponieważ nie przemienił jej. Jak dla mnie zakończenie nie byłoby takie złe, ale niepotrzebnie zrobili z niej kalekę. Przecież mogło się spokojnie skończyć tak jak zaplanowali i nie ucinać jej nogi ;/ Co do wcześniejszych wypowiedzi na innych forach mnie też denerwowały dźwięki jak on się przemieniał, ale aktor niesamowicie przystojny ;D