PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=486114}
7,3 4,6 tys. ocen
7,3 10 1 4587
Vampire Knight Guilty
powrót do forum serialu Vampire Knight Guilty

No, nareszcie jakiś PORZĄDNY czarny charakter
już myślałam,że przez całe anime beda tylko biegac i krzyczeć:
Kaname-sempai- Yuuki
Kaname-sempai- Yuuki
Kaname-sempai- Yuuki
Moje modły zostały wysłuchane i pojawił się ktoś kto ostro namiesza:P:P

Kto łączy się ze mną w tym przekonaniu poproszę o komentarze:)

ocenił(a) serial na 3
Cpt_Pchelka

Rido faktycznie wprowadza do VK wreszcie trochę grozy, też cieszę z Tej odmiany, nareszcie pojawia się akcja :D. Znów możecie mnie zlinczować, ale przeszkadza mi mniej niż Kaname XD Przynajmniej facet osobiście stawia się na polu walki, a nie przysyła ochronę :P Ale w anime wygląda obrzydliwie...

ocenił(a) serial na 6
kathi

Zgadzam się w zupełności z jedną i drugą wypowiedzią :)
Może za wyjątkiem tego, że wygląda obrzydliwie. Są postacie ładniejsze od niego, ale facet nie jest tragiczny. Ma taki demoniczny wyraz twarzy, no i te dwukolorowe oczy.
Jak ja lubię takich gotyckich łotrów ;P

Cpt_Pchelka

Mnie przeraża:P:P
A to już coś
jet bezwzględny:) Tak jak powinien zachowywać się czarny charakter

p.s
mnie on się nie podoba wizualnie jako postać...
jedynie ciesze się, że nareszcie dzieje się coś mrocznego- to w końcu wampirze Anime:P

ocenił(a) serial na 3
Cpt_Pchelka

prawdziwe wampiry to masz w "Vampire Hunter" czy "Hellsingu". Vampire Knight to głównie shoujo więc wampirzasty klimat jest jaki jest (co nie znaczy że nie fajnie :D tu się moja kobieca natura odezwała, nie muszę mówić chyba dlaczego). Rido wprowadza trochę grozy do VK, a to się ceni.

kathi

Jeżeli chodzi o Huntera i Hella, to oczywiście podstawa:)

Cpt_Pchelka

Kaname-sempai- Yuuki
Kaname-sempai- Yuuki
Kaname-sempai- Yuuki

heh to mi przypomina film Wall-E heh

Wall-E - Eva
Wall-E - Eva
Wall-E - Eva
Wall-E - Eva
brr
ale to tak wyrwane z kontekstu, tak mi się skojarzyło ;)

Teraz wróćmy to sedna
rzeczywiście dobrze to ujęłaś "PORZĄDNY czarny charakter", tylko mam nadzieje że za szybko i za łatwo go nie zabiją.

blumarine

hah
Akurat wczoraj oglądałam Wall-ego hahaha:P
Rzeczywiście kojarzy się:P:P

Hmm...
jeżeli chodzi o Anime to tez mam nadzieję że nie będzie to jakieś wyjątkowo łatwe ...
Bo ja potrzebuje dużo emocji:P

***Spoiler***
ciekawe czy Zero znów zrobi to o co poprosi go Kaname?! I Zabije Rido...
((poprosi to chyba nie odpowiednie słowo:P ))
Znów będzie musiał to zrobić w obronie Yuuuuuuki:) Mogłaby się dziewczyna zacząć sama o siebie troszczyć:P******

ocenił(a) serial na 7
blumarine

eeej, ja lubię Walle-go, uważam że był słooodki xD
Bynajmniej, mnie też wkurzało to bieganie za sobą, wzdychanie i szept: Yuuki, albo krzyk żałosnym głosem: Kaname-sam... och, nie... nie jestem godna by go tak nazywać... Kaname-senpai!
xD
A Rido był zły do szpiku kości, dlatego mi się podoba *złowieszczy uśmiech*

ocenił(a) serial na 3
Yuzuki

LOL Jak wszyscy jadą po Yuuki XD Też byście udawały taka bezbronną dziewuszkę jakby was miały takie dwa ciacha bronić XD Nie, no ona trochę przyczyniła się do zamordowania Rido, więc taka bezbronna do końca nie była(wtajemniczeni wiedzą, co tam w mandze się wydarzył) XD Btw, ale też mnie denerwowały te jej krzyki "Kaname-senpai, Zero, Aidou(vel Idol)-senpai" XD "Och, przepraszam was że żyję" XDDDDD A Rido typowy czarny charakter, niestety za szybko go uśmiercili >.> Wygląda to wręcz komicznie...>.< Mam nadzieję, że może zmartwychwstanie w 3 serii lub mandze(w końcu wampiry czystej krwi nie da się tak łatwo zabić^^) XD

kathi

też się trochę zawiodłam
za szybko zniknął!!!:):(:(
No i również mam nadzieję, że zmartwychwstanie...
Jak to w anime mają na porządku dziennym:P:P

RIDO był boszczasty:P:P
- standardowe monologi Czarnego Charakteru też były hehe

A wjeżdżanie na Yuuuuuuuuki to mam juz w nawyku:P