PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

:)

ocenił(a) serial na 9

Znacie prawdziwy adres ask.fm Jorge Blanco jeżeli tak to Błagam powiedzcie mi :)

ocenił(a) serial na 3
Zuza555

Słyszałam, że Tini i Lodo mają aska, ale nie byłabym pewna, czy Jorge też w ogóle ma... PRzecież by go tam pytaniami tak zalali, że by biedny nie wyrobił ^^

ocenił(a) serial na 9
KeThA

Jezeli jest taka fajeczka to oznacza , ze konto jest oficjalne ? Bo przy tym asku jest taka ;P

ocenił(a) serial na 3
Zuza555

A to nie wiem, pewnie tak :)

ocenił(a) serial na 9
KeThA

Właśnie do niego napisałam i... odpisal ! Zapytałam sie czy przylecal do Polski a on odpisał , ze nie wiedza ,ale maja nadzieje !

ocenił(a) serial na 10
Zuza555

daj jego aska pls

ocenił(a) serial na 3
Zuza555

Ale super!!! Laska, podrzuć jego aska, proooszę <3 Plosie, poczytam sobie pytania - tak, to najczęściej robię na asku :D

ocenił(a) serial na 9
KeThA

Nmg wysłać linku :( Jeżeli masz Facebooka to wpisz Jorge Blanco to pokaże ci sie taki jeden profil z 16 tysięcy ileś obserwujacych i na tym profil bedzie jego ask . Przepraszam ,ze to takie trochę pokombinowane xD Za każdym razem jak do niego pisałam to końcówka była " beso" :D naprawdę to jest takie super uczucie jak ktoś taki sławny dopisuje i to jeszcze tak ładnie :) on po prostu odpisuje na prawie wszystkie wiadomości ! Tylko nie zdziwcie sie jak będę ta mało odpowiedzi . Ale jest ta fajeczka i wydaje mi sie , ze to prawdziwy no bo link do tego Aska jest na jego koncie :)

ocenił(a) serial na 9
Zuza555

Odpisuje*

ocenił(a) serial na 3
Zuza555

ok, gracias :)

ocenił(a) serial na 9
KeThA

De nada :)

ocenił(a) serial na 9
KeThA

A dokładnie to ma 16.639 obserwujacych ;)

ocenił(a) serial na 3
Zuza555

Co za dokładność, amiga :D

ocenił(a) serial na 9
KeThA

Jajajajaja gracias ! :D

ocenił(a) serial na 10
Zuza555

Hmmm... Nie chciałabym wyjść na jakąś zrzędę, czy kogoś w tym stylu, ale nie chce mi się do końca wierzyć w to, że to prawdziwy ask Jorge...
Po pierwsze: na ostatnim Twitcamie mówił, że nie ma aska, a wszystkie, które są, są fałszywe,
po drugie: gdyby miał aksa, na pewno powiadomiłby fanów na Twitterze,
po trzecie: od ponad dwóch tygodni nie pojawił się na twitterze, nie dodał żadnego posta ani nic, więc trochę to dziwne, że co kilka godzin siedzi na facebooku i dodaje różne wpisy...

ocenił(a) serial na 9
KeThA

Tini usunęła a na 100% wiem że Mercedes ma

ocenił(a) serial na 9
Niika_a

Poprawiam ma: Tini, Mercedes, Lodovica, Pablo i Jorge. A linku nie wkleję bo nie mogę. ;(

Zuza555

Jorge ma podobno 2 aski. Wydają się być prawdziwe, bo podał je Facu, a jego ask jest naprawdę bardzo wiarygodny.
Oto jeden z nich. Ten bardziej, że tak napisze uczęszczany:
http://ask.fm/jorgeokjorge

ocenił(a) serial na 10
Nati2602

Tu także bardzo mało prawdopodobne, że to prawdziwy ask (przynajmniej dla mnie).
Nie wydaje się wam podejrzane, że
- teraz, zwłaszcza gdy mają tyle występów w Gran Rex i nie mają tyle czasu na twittery, facebooki (przynajmniej ci, którzy mają oficjalne i potwierdzone konto na facebooku) praktycznie przez 3 czy 4 godziny z rzędu odpowiadają na kilkanaście czy nawet kilkadziesiąt pytań na asku? Weźmy np. odpowiedź, która została napisana 19 godzin temu (w chwili pisania tego komentarza tak mi pokazuje) - teraz jest 2 w nocy, 19 godzin temu była 7 rano, od tego odjąć 5 godzin różnicy czasu między Polską a Argentyną = 2 w nocy. Czy po męczących występach na żywo, wszystkich tych przygotowaniach, makijażach itp. itd. oni mieliby tyle siły, żeby o 2 w nocy odpisywać na pytania zamiast wypocząć i zregenerować siły przed kolejnymi występami?
- Jorge jest znanym aktorem i zapewne ma mało czasu wolnego, ciągłe wywiady, koncerty, spotkania z fanami i kto wie co jeszcze, więc wątpię, żeby bawił się w ustawianie różnych czcionek, znaczków i innych bajerów, a już tym bardziej takie nazwy jak "jorgeokjorge"...
- już same odpowiedzi wydają się podejrzane (i mam tu na myśli również ten ask o którym była mowa wyżej) - wątpię, żeby miał czas na wchodzenie na profile osób, które zadają mu pytania, oglądanie ich zdjęć i odpisywanie "bardzo podoba mi się twoje zdjęcie"...
- po co byłyby mu potrzebne dwa aski?
- załóżmy, że miałby te aski, to dlaczego nie podałby linka na swoim oficjalnym twitterze, żeby więcej fanów o tym wiedziało i zadawało mu pytania? Hmm?
- w tym asku co podałaś, Nati2602 nic nie wydaje mi sie być wiarygodne - od jakiegoś "JR" po nazwisku, przez miejsce zamieszkania, na dziwnych odpowiedziach kończąc.
To chyba tyle z mojego wywodu w tej sprawie.
Ale widząc popularność tych asków, chyba niedługo sama założę jakiegoś o nazwie dajmy na to "Jorge Blanco Official",wyszukam w ustawieniach opcję, że jest to oficjalny profil, wkleję adres jego prawdziwego twittera, jakieś opisy i posty, które sam wrzuca na twittera i jak pojawi się pytanie "Czy to twój prawdziwy ask" albo coś w tym stylu odpiszę "Oczywiście, że tak" i będzie kolejny oficjalny ask Jorge do kolekcji... :)

ocenił(a) serial na 10
Zuza555

Na pewno Xabiani ma aska, podawał na swoim twitterze.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Coś mi się rzuciło w oczy i nie twierdzę, że Xabi nie ma aska. Z kolei Jorge raczej nie bawi się w takie rzeczy, to cud, że wgl ma twittera (na którego i tak wrzuca mało zdjęć i innych postów), a co tu dopiero mówić o asku...

ocenił(a) serial na 10
Nessie

Tak, Jorge ma na pewno tylko twittera i instagrama, bo i na twita ma czas wejść tylko co dwa tygodnie.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Madźka, piszemy do Xabiego na asku też o ten wzrost? :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

On był raz dwa dni temu i już nie wchodzi ;c

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Byszczelny!

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Byszczelny? XDD
Też tak uważam, ponieważ ja mu zadałam bardzo ważne pytanie. Czy wpadnie do Polski?

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

A on odpowie po miesiący: Ja pierniczę, ale te polki są posrane.

ocenił(a) serial na 3
KeThA

po miesiącu :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Albo przeczyta to, wystraszy się i napisze na twitterze "Odchodzę. Boję się o swoje życie. Był atak na mój wzrost."

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

O ja cieee... Co za pomysły ^^ Nie wystraszy się przecież kilku dziewczyn... Chyba.
Czekaj, zwierzy się Ruggowi ze swych obaw, jako najlepszemy kumplwi, a jutro Rugg przeżyje to samo ^^

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Tak. Jestem pewna, że to będzie straszne, że ludzie ich o wzrost pytają.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Nie wiem, jak przeżyją tę traumę :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Też nie wiem. Ja bym tego nie przeżyła.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

No teraz się polepszyło i po dwóch tygodniach nastał przełom, "hermosa Stephie" coś napisała i to udostępnił na swojej stronie, a dzisiaj nawet dwa zdjęcia wrzucił! <szok> I nawet zachęcał do głosowania na KCA <kolejny szok>

ocenił(a) serial na 10
Nessie

Tak, ale jako jedyny z obsady Violetty nie zagłosował na siebie, chociaż w jego przypadku to raczej oczywiste, że i bez jego pomocy dostanie się do czwórki, a nawet wygra, bo na twitterze jak wpiszesz #KCAArgentina króluje on i Martina.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

A skąd wiesz, że nie zagłosował na siebie? Może zagłosował, ale się do tego nie przyznał? :D Niech wygra, będzie na czym, a raczej na kim zawiesić oko ;)

ocenił(a) serial na 10
Nessie

Może, może, ale reszta wszędzie pisze, że na siebie głosowała ;)

ocenił(a) serial na 10
Zuza555

Ja wiem, że ma Twittera, ale Aska? Nie wiem xD

viol3tta

Właśnie, nagle te aski takie popularne się niby zrobiły? Większość z nich nie ma nawet konta na facebooku, a co tu dopiero o asku mówić... Zgadzam się z dziewczynami wyżej - nie ma czasu na twittera, a co chwilę odpowiada na asku. Szkoda tylko, że niektórym nie da się przemówić do rozumu i oni ciągle wierzą, że to prawdziwy ask Jorge. Ciekawe co by było, jakby na którymś z tych jego oficjalnych asków pojawiła się odpowiedź na pytanie, w czasie, w którym Jorge akurat śpiewałby w En Vivo... Oczywiście nic, ludzie nie zwracają uwagi na takie szczegóły... Dalej byłoby, że to jego prawdziwy ask...

ocenił(a) serial na 10
Jorgini

Wiem. Np. Ruggero (serialowy Fede) nie ma fejsa. Także.... trochę mnie to już wkurza ;/

ocenił(a) serial na 2
viol3tta

A ten? https://www.facebook.com/ruggeropasquarelliufficiale?fref=ts

ocenił(a) serial na 2